Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Metin Gire, birkaç gün önce, Ortaca Belediyespor Başkanı Erem Kaya ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Gire, yazısında birçok gerçeği gözler önüne serdi. Bilinmeyenler ya da çarpıtılanları tüm çıplaklığıyla ortaya koydu. Yazıdan sonra Ortaca Belediyespor Başkanı Erem Kaya istifa etmek zorunda kaldı. Kaya ve Ortacaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve isim sponsoru iş insanı Çağlar Alkılı, moderatörlüğünü Cüneyt Erdan’ın yaptığı youtube üzerinden canlı yayın yapan Muğla TV’nin programı katıldı.

Erem Kaya, programın son bölümünde istifa ettiğini açıkladı. Kaya’nın yaptığı açıklama şöyle: “Hikâyem 3 yıl önce bir telefon ile başladı. Benim hikâyem artık bitti. 21 Haziranda genel kurul var. Çoğunluk sağlanmazsa 29 Haziran’daki ikinci genel kurulda kulüp başkanlığını teslim edeceğim.

Bu benim için büyük bir başarı hikâyesiydi. Artık torunlarıma anlatacağım bir başarı hikâyemin olduğunu düşünüyorum. Dinlenmeye ihtiyacım var. Bunu bir önceki belediye başkanıma da söyledim. Şampiyon yapıp bırakacağım dedim. Kendinizi ona göre hazırlarsanız sevinirim dedim. Yeni belediye başkanımızı da tesislerimizde ağırladık. Kendisine de değerli ekibine de aynısı söyledim. Takımı şampiyon yapıp bırakacağım.

DEPREMDE VEFAT EDEN MSKÜ ÖĞRENCİLERİ ANISINA FİDAN DİKİLDİ DEPREMDE VEFAT EDEN MSKÜ ÖĞRENCİLERİ ANISINA FİDAN DİKİLDİ

Bu süreç zaten benim için bir ay önce başladı. Sadece kendimi şuna hazırlamam gerektiğini biliyordum. Söz verdim. Takımı şampiyon yapmam için söz verdiğim insanlar vardı. Kendi adıma konuştuğum için konuşuyorum. Şuan Ortaca Belediyespor kulüp başkanı değilim sadece Erem Kaya’yım. Bundan sonraki süreçte Ortaca Belediyespor genel kurula hazırlanacak. Genel kurula hazırlanana kadar bundan sonraki başkanı isim sponsorumuz Çağlar Alkılı’dır. Benimi için bu hikaye bitmiştir. Doğrusuyla yanlışıyla 3 yıllık süreçte başkanlık yaptım. Başkanlığım bitmiştir. Ortacaspor’un taraftarıyım artık.”