5 saat önce Köyceğiz

Köyceğiz ilçesi Sanayi sitesinde bulunan bal paketleme tesisinde çıkan yangın, gecenin bu saatlerinde devam ediyor. Ekipler söndürmek için canla başla çalışırken, büyük yangında panik anlar sürüyor.

11 saat önce Muğla Haberleri

Muğla'nın Hisarönü ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle bir motoryat karaya oturdu. Teknenin mürettebatı güvenli bir şekilde tahliye edildi.

11 saat önce Muğla Haberleri

Muğla'ya düğüne gitmek için evden çıkan ve kaybolan Muhammet Çıralı'nın cansız bedeni, Aydın'ın Kuyucak ilçesinde bulundu. Gencin ölüm nedeni motosiklet kazası olarak değerlendiriliyor.

12 saat önce Muğla Haberleri

Muğla'nın çeşitli ilçelerinde planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Fethiye, Seydikemer, Bodrum ve Milas ilçelerinde yapılan bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri olacak.

12 saat önce Gündem Haberleri

Polat Holding'in kurucusu İbrahim Polat 93 yaşında hayatını kaybetti. Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Adnan Polat'ın babası, pazar günü toprağa verilecek.

12 saat önce Bodrum

Bodrum'un Konacık Mahallesi'nde elektrik trafosu cayır cayır yandı. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler söndürme çalışması yaparken, elektrikler kesildi.

13 saat önce Muğla Haberleri

MUSKİ Genel Müdürlüğü, "Köstebek" adlı robot kamera ile kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarını tarayarak yerüstüne çıkmayan arızaları tespit ediyor. Ekipler bugüne kadar 290 kilometrelik kanalizasyon hattının taramasını yaptı.

13 saat önce Menteşe

Menteşe’de, 28 Temmuz 2024 Pazar günü yapılacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES/2) öncesinde, adaylar için Nüfus Müdürlüğü hizmet verecek.

13 saat önce Marmaris

Türkiye ile Katar'ın Umm Al Houl Deniz Üssü'nde görev yapacak olan 2 Tuzla sınıfı karakol gemisi için Marmaris'teki Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda yapılan askeri tören ile görevlendirme programı düzenlendi.

13 saat önce Bodrum

Bodrum'da geçtiğimiz günlerde sokakta işlenen kadın cinayetinde adalet yerini buldu. Eski eşini tabancayla acımadan öldüren şüpheli H.Ö.A. ve ona yardım ettiği öne sürülen oğlu B.A., tutuklandı. Arkadaşı E.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.