SOKAK ORTASINDA TARTIŞTI

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Ortaca’ya bağlı Terzialiler Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi Yasemin Sokak'ta meydana geldi. Ortaca Sanayi Sitesi'nde motor ustası 39 yaşındaki Vedat Gülmüş, boşanma aşamasında olduğu ev hanımı eşi Neşe Gülmüş ile sokak ortasında tartışmaya başladı.

KURŞUN YAĞDIRDI

Büyüyen tartışmada Vedat Gülmüş, cinnet getirerek yanında getirdiği tabanca ile Neşe Gülmüş’e kurşun yağdırdı. Kurşunlardan 6’sı kadına isabet etti. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Neşe Gülmüş’ün olay yerinde öldüğü belirlendi.

1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞUNU EVİNDE İLAN EDECEK 1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞUNU EVİNDE İLAN EDECEK

CESEDİN BAŞINDA BEKLEDİ, KİMSEYİ YAKLAŞTIRMADI

Vedat Gülmüş, eşini öldürdükten sonra olay yerinden kaçmadı. Dakikalarca Neşe Gülmüş’ün başında bekledi. Olay yerine de kimseyi yaklaştırmadı. Cinayeti işlediği tabancayı da zaman zaman başına dayadı. Polis tarafından ikna edilen Vedat Gülmüş gözaltına alınarak, Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

ORTACA SAVCISI OLAY YERİNE GELDİ

Ortaca Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek incelemede bulundu. Olay yeri ekibinin de incelemesinden sonra 4 çocuk annesi Neşe Gülmüş’ün cansız bedeni Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ÇELİK YELEKLE ADLİYE ÇIKARTILDI

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesi tamamlanan Vedat Gülmüş, güvenlik önlemleri altında Ortaca Adliyesi’ne getirildi. Gülmüş’e adliye getirilirken çelik yelek giydirildiği görüldü.