BATAN KARGO ŞİRKETİNİN BORCU DEVASA BOYUTTA BATAN KARGO ŞİRKETİNİN BORCU DEVASA BOYUTTA

Yarışmanın meşalesini, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in eşi Yıldız Yücel yaktı. Kendi evinde mutfağındaki atıkları ayrıştıran ve toplayarak geri dönüşüme atan Yücel; “Sıfır Atık Mutfakta Başlar Yarışmasında ben de varım. Haydi sen de sıfır atıkla geri dönüştür, geleceği değiştir” dedi.

Yarışmaya başvuru ile ilgili şu bilgiler paylaşıldı: “Yarışmaya katılım sağlayacak kişiler başvurularını,  kimlikleri, ikametgah adresleri ve iletişim numaraları ile birlikte, ilk atık teslim edecekleri zaman, atıkları teslim alacak personele kayıt ettireceklerdir. Sonraki atık teslim zamanlarında atık veri kayıt için kimlik göstermeleri yeterli olacaktır. Atık teslim fişleri seri no’lu olarak 2 suret olarak düzenlenecektir. Atık teslim fişleri hem atığı teslim eden yarışmacı hem de atık toplayan personelde kayıtlı tutulacaktır”

Başvurular, 15 Kasım günü başlayacak. Yarışma, 30 Aralık günü sona erecek. 22 adet küçük ev aleti ile 200 adet temizlik malzeme seti, ödül olarak dağıtılacak. Ödül töreni, 17 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.