DOYLAN, MART 2024 SEÇİMLERİ İÇİN  ORTACA'DAN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

Necdet Doylan, 31 Mart 2024 ‘de gerçekleştirilecek yerel seçimler için CHP’ den Ortaca Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı.

1960 yılında Muğla’nın Ortaca ilçesinde doğdu.

İlk, orta ve lise öğrenimlerini Ortaca’da tamamladı. Lise mezunudur.

1978 yılında Ankara İller Bankası Harita Daire Başkanlığı’nda çalışmaya başladı.    

 1987 yılında Muğla Belediyesi’ nde İmar İşleri’nde işe başladı. Muğla Belediyesi’nde sendika temsilciliği yaptı.   

 Siyasi yaşamında Cumhuriyet Halk Parti’sine gönül veren ve gönül verdiği CHP’de yönetim kadrolarında yer alan Doylan, 1999-2006 yılları arasında Ortaca Belediyesi’nin de aralarında yer aldığı 32 belediyenin bağlı bulunduğu Belediye İş Sendikası Muğla Şube Başkanlığı görevini başarıyla üstlendi. CHP’nin Muğla İl Teşkilatı çalışmalarında kurucu üye çalışmaları ile partisine uzun yıllardır hizmet eden Necdet Doylan,  İller Bankası ve Kömür İşletmeleri’nde yürüttüğü çalışmalarında emekçilerin yanında yer alarak, sendika temsilciliğinde emekçilerin sendikalaşma üzerinde hak arayışlarının mücadelesinde en önde yer aldı. İşçi ve emekçiyle omuz omuza çalıştı,  çiftçilik ve esnaflık yaptı.

12 Eylül 1980 darbesinde kapatılan Sosyal Demokrat Halkçı Partisi’nde (SHP)  aktif siyasete atılan Necdet Doylan, 12 Eylül darbesi ile düşünceleri, emek mücadelesi ve siyasi kimliğinden dolayı çalıştığı İller Bankasınca işten çıkarıldı.  O dönem siyasi kimliğinden dolayı yaşadığı sıkıntılar içerisinde aktif çalışma yaşamına Ankara İller Bankası Harita Daire Başkanlığı’nda devam eden Necdet Doylan, siyasi olarak mücadelesini hiç bırakmadı. CHP Muğla İl Teşkilatı (1993) kurucu üyesi olarak önemli kadrolarda yer aldı.  1993 ve 2020 yılları arasında gönül verdiği partisinde İl Kongresi ve İl Başkanlığı yönetimindeki çalışmaları aralıklarla 4 dönem devam etti.

 Doylan, siyasi yaşamında yeni bir pencere açarak Ortaca Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. 

NECDET DOYLAN NİÇİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAK İSTİYOR?

2019 yerel seçimlerinde parti içinde başlayan ve sonrasında yükselen ayrışmalara son vermek ve birleştirici bir rol üstlenmek için belediye başkanı olmak istiyor.

MUĞLA GECE DEPREM SARSILDI! MUĞLA GECE DEPREM SARSILDI!

Ayrıca sadece  yol yapan ve çöp toplayan belediye başkanı olmayacağını ve  Ortaca için hayalleri ve projeleri olduğunu dile getiren Necdet Doylan   başkanlık konusunda kararlı .

Partisine üye olduğu günden bugüne siyaseten aktif çalışmalarına ve Ortaca’ya hizmet eden Necdet Doylan, evli ve iki çocuk babasıdır.