CHP’de Ortaca Belediye Başkan Aday Adaylığı için Necdet Doylan başvurusunu yaptı.  Necdet Doylan aday adaylık başvurusu için düzenlenen toplantıda bir önceki ilçe yönetimi ve şu anda ki ilçe yönetimi hakkında üye kayıtlarında usulsüzlük yaptıkları yönünde ithamlarda bulundu.  Necdet Doylan bu usulsüzlükleri yapanların tespit edilmesini ve yapanlar hakkında işlem yapılıp disipline sevk edilmesini istedi. Bilindiği gibi CHP Ortaca’da bir önceki dönem ilçe başkanı Evren Tezcan’da şu anda belediye başkan aday adayı olarak başvurusunu yaptı.

Necdet Doylan’ın aday adaylığı başvurusunu için CHP Ortaca İlçe Binası’nda gerçekleşen toplantıya İlçe Başkanı Özcan Özsoy ve partililer katıldı. Doylan konuşmasına daha önce CHP’de belediye başkanı, meclis üyesi, ve teşkilatta görev alan partililere teşekkür ederek başladı.. Neden belediye başkan aday adayı olduğunu anlatan Necdet Doylan  başkan olduğunda yapacağı çalışmalara da değindi.
Necdet Doylan’ın konuşmasının en can alıcı kısmı bir önceki dönem ile şimdiki dönem ilçe yönetimini usulsüzlükle suçladığı kısımdı.
 

''2,130 ÜYEYE MESAJ GÖNDERİYORUZ 450-500 TANESİNE GİTMİYOR''
Konuşmasında sert eleştirilerde bulunan Doylan “Üyelerimizin içerisinde mesaj gitmeyenler var. 2130 üyemizden 450 ,500 üyemize mesaj gitmiyor. Gidenlerin içerisinde de gizlenmiş saklanmış insanlar var. Bunu burada söylemezsem partime ve kendime ihanet etmiş olurum” dedi
 

BAŞKAN KIYANÇ, MUĞLASPOR’UN HEDEFİNİ AÇIKLADI BAŞKAN KIYANÇ, MUĞLASPOR’UN HEDEFİNİ AÇIKLADI

“BU YÖNETİM ÜYELERİ SAKLAMIŞ”
İlçe yönetiminin üye kayıtlarında bilerek usulsüzlük yaptığını iddia eden Doylan “Bu yönetimin geçen dört yıl boyunca insanları nasıl sakladığını, delege seçimlerinde gördük. Önseçim diye çok bağıran arkadaşlarımız adı Ahmet olanı Mehmet’in telefonu ile Mehmet’in adresi ile tespit ederek yazmışlar. Diğer iki arkadaşımızın ismi bayan olduğu için burada söylemiyorum. Ben bu arkadaşımıza kendim bizzat ulaştım. Bana önceki ilçe başkanı ile birlikte olup olmadığımı sordu. Bende evet dedikten sonra döküldü” dedi.
 

“BUNU YAPANLAR İHRAÇ EDİLSİN”
“Bu üyelerin içerisinde bu tür ne kadar daha insan var tespit etmek çok zor” diyerek iddialarını sürdüren Doylan “Bir araya getirmekte zor. Yanlışlıkla yapıldığına inanmadığım. Bu tür entrikalara rağmen önseçim olmazsa olmazımdır. Ön seçime girmeyen namerttir. Sayın ilçe başkanına bu tür tespit ettiğimiz kişilerin üye formlarını imzalayan arkadaşlar kimse CHP’nin yönetmeliğine göre temsil içi kuralları çiğnemek ve seçimlere hile karıştırmak suçu ile tedbirli olarak kesin ihraç istemi ile disipline verilmesidir. Sayın ilçe başkanımdan bunu rica ediyorum. Başka böyle bir durum var mıdır? Hep beraber bakalım” dedi.

“GEREKEN NEYSE YAPARIM”
Kendi yönetimine ve şu anda belediye başkan aday adayı olan bir önceki dönem ilçe başkanı Evren Tezcan’ın  yönetimine ağır ithamlarda bulunan Necdet Doylan’a cevap veren CHP Ortaca İlçe Başkanı Özcan Özsoy “Bu listenin fotokopisini alarak gereken neyse yapacağız. Bunda art niyet aramaya gerek yok.  Üye yapımı esnasında numara kaydederken sıkıntı oluyor. Adam numarasını değiştiriyor, bize bildirmiyor. Hangimiz numarasını değiştirdiğinde partiye geldi de arkadaşlar benim numaram değişti diye bildirdi. Tabiki yanlış şeyler bize gelirse biz onu düzeltiriz. Şimdiye kadar diğer arkadaşlardan böyle bir talep gelmedi” dedi.