AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Aydın Ayaydın, dün Muğla’nın Dalaman ilçesindeydi. Ayaydın, AK Parti Dalaman İlçe Başkanlığı ziyaretinden sonra, Milliyetçi Hareket Partisi Dalaman İlçe Başkanlığına da ziyarette bulundu.

MHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ÖZEL ZİYARET

Ayaydın’ın ziyaretine, Eski Antalya Milletvekili, AK Parti Muğla Koordinatörü İbrahim Aydın, İl Başkan Yardımcısı Avukat Mustafa Çelebi, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, MHP Dalaman İlçe Başkanı Fatih Avcı, partililer ve vatandaşlar eşlik etti. Avcı, Ayaydın ve ekibinin MHP İlçe Başkanlığı ziyaretinde samimi karşılamada bulundu. Ayaydın, ziyaretinde yaptığı konuşmada, kentin sorunlarına ve bu sorunların çözümü için projelerine değindi.

MUĞLA’NIN SORUNLARINI BİLİYORUM

Ayaydın, şunları kaydetti: “25 yıldır Bodrum’da Muğla’da yaşıyorum. Son 10 yıldır yaz-kış burada yaşıyorum. Bodrum ve diğer ilçelerin sorunlarını ikinci ağızdan değil, bizzat yaşayarak görüyorum. Hangi ilçemizin sorunu var, hangi ilçemiz susuz, hangi ilçemizin altyapısı yok, hangi ilçemiz sineklerle boğuşuyor, hangi ilçemizin denizi balçıklarla dolu girilemiyor, hangi ilçemizde vatandaş denizle buluşamıyor, hangi ilçemizin narenciye üreticilerinin sorunu nedir, hangi ilçemizin arıcılıktaki sorunu nedir hepsini en az sizler kadar biliyorum.”

AYAYDIN’DAN AVCI’YA VE EKİBİNE ÖVGÜ

Ayaydın, MHP Dalaman İlçe Başkanı Fatih Avcı ve ekibine özel teşekkür etti. Ayaydın, “Çıktığımız bu yolda bizi hiç yalnız bırakmayan MHP Dalaman İlçe Teşkilatı ile buluşmaktan ve fikir alışverişinde bulunmaktan son derece mutluyum. Misafirperverlikleri ve destekleri için teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

DALAMAN'DA FABRİKA CAYIR CAYIR YANIYOR! DALAMAN'DA FABRİKA CAYIR CAYIR YANIYOR!

GENÇ BAŞKAN AVCI, ÇALIŞMALARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Öte yandan, Ayaydın’ın övdüğü MHP Dalaman İlçe Başkanı Fatih Avcı, partisinin ilçedeki 14. Olağan kongresinde başkan seçildi. 17 Eylül 2023 tarihindeki kongrede başkan seçilen Avcı, gençliğinin de verdiği enerji ile ilçedeki samimi çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Avcı ve ekibinin yerel seçimlere katkısının da büyük olacağı görülüyor. Bu çalışmalarda eklenince Cumhur İttifakı’nın Dalaman Belediye Başkanlığını tekrar alacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Haber48