Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi tarafından Dalaman, Köyceğiz, Yatağan ve Kavaklıdere’de belediye başkan adayları belirlenmiş, Ortaca, Ula ve Milas’ta da önseçim yapılması kararı alınmıştı. Muğla Teşkilatı bugün yapılacak olan Parti Meclisi Toplantısı’nda Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın yanı sıra Fethiye, Seydikemer, Marmaris, Datça, Bodrum ve Menteşe belediye başkan adaylarının belirlenmesini bekliyordu. 
Yapılan son bilgilendirme ile bu hafta yapılacak olan Parti Meclisi Toplantısı’nın ertelendiği belirtilirken Genel Başkan Özgür Özel’in Ocak Ayı’nın son haftasında Filistin’e gidebileceği ifade ediliyor.

ADAY AÇIKLANMAYAN İLÇELERDE GERGİN BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Teşkilatı’nda mevcut belediye başkanı CHP’li olmayan yerlerin açıklanması ve geride Seydikemer haricinde sadece mevcut belediye başkanı olan ilçelerin kalması gerginliği arttırıyor. Belediye başkanı CHP’li olan ilçelerde adayların açıklanmaması “Mevcut belediye başkanı ile devam edilecek olsa açıklanırdı. Belediye Başkanı başka kişi, aday başka kişi olduğu zaman sıkıntıya yol açar. O yüzden adayların açıklanması gecikiyor” söylentilerinin çıkmasına neden oluyor.

DALAMAN İLÇESİNDEKİ TARİHİ ATATÜRK KÖPRÜSÜ NE ZAMAN AÇILACAK? DALAMAN İLÇESİNDEKİ TARİHİ ATATÜRK KÖPRÜSÜ NE ZAMAN AÇILACAK?

ŞUBAT AYI’NIN İLK HAFTASINA UZAYABİLİR

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Toplantısı’nın bu hafta ertelendiği ifade edilse de Parti Meclisi Üyeleri’nin aday belirleme çalışmalarına devam edeceği ifade edildi. Parti Meclisi Üyeleri’nin her bir ilçenin belediye başkana dayını belirlerken en ince ayrıntılara kadar baktığı ve en doğru kararı vermek için sıkı bir çalışma içerisinde olduğu öğrenildi.  Bu hafta ertelenen parti meclisi Toplantısı’nın gelecek hafta yapılabileceği ancak Genel Başkan Özgür Özel’in Filistin’e gitmesi durumunda aday açıklama sürecinin Şubat Ayı’nın ilk haftasına kadar uzayabileceği de ihtimaller arasında yer alıyor.