MUĞLA’DA PİTON YILANINI BULABİLMEK İÇİN DÜZENEK KURULDU MUĞLA’DA PİTON YILANINI BULABİLMEK İÇİN DÜZENEK KURULDU

Geçtiğimiz hafta içerisinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e ziyarette bulunan Kamyoncu Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Arif Özer, ziyarette ele alınan sektörel konuları ve şoför esnafı adına bulundukları taleplerin ayrıntıları hakkında açıklamada bulundu.

ÜCRET TARİFELERİNDE İYİLEŞTİRME

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile esnafın sorunları üzerinde detaylı bir görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Arif Özer, şunları söyledi:

“Büyükşehir Belediye başkanımızla yaptığımız verimli görüşme neticesinde, ülkemizin içinde bulunduğu olumsuz ekonomik tabloyu da göz önünde bulundurarak, ücret tarifelerinde yeniden bir iyileştirme yapılması gerektiğini ifade ettik. Bu sorunumuzun yanı sıra, başkaca sorunlarımızın da büyükşehir belediyemizce biliniyor olması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir” dedi.

KAMYON GARAJI VE YAŞ ŞARTLARI

Kamyoncu Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası için yeni bir hizmet binası yapılması ile kamyoncu esnafımızın yıllardır ihtiyaç duyduğu kamyon garajı konusunda talepte bulunduklarını da ifade eden Başkan Özer, araç yaş şartlarının iyileştirilmesi hususunu da aktardıklarını söyledi.

Sorun ve çözüm önerileri noktasındaki taleplerinin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca olumlu karşılanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Arif Özer, “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Gürün’e teşekkür ederim. Temel amacımız, esnafımızın hak ve menfaatlerinin korunmasıdır. Sektörel kalitemizin daha da yukarılara taşınmasıyla vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet verme çabası içinde hareket edeceğimizin bilinmesini isterim” dedi.

Kaynak: Bultenler