ORTACA BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA ZAM VAR MI? BAŞKAN TEZCAN KONUŞTU ORTACA BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA ZAM VAR MI? BAŞKAN TEZCAN KONUŞTU

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir Engelliler Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Uzundemir mesajında "Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, toplumla bütünleşmelerini ve geleceğe umutla bakabilmelerini sağlamak, onları toplumsal hayatta etkin ve verimli kılmak adına dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın güçlenmesine vesile olan “Engelliler Haftası”, her yıl 10-16 Mayıs tarihlerinde kutlanmaktadır.

Toplumumuzun büyük bir bölümünü engelli vatandaşlarımız oluşturmaktadır. Bu konuda oran ne olursa olsun, insanı yeryüzünün en değerli varlığı olarak gören bir anlayışın fertleri olarak hassasiyetle hareket etmeliyiz. Sevgi göstererek, paylaşarak, değer vererek engeller kalkacaktır. Çeşitli sorunlarına rağmen mücadele veren engellilerimizin bu anlamda daha fazla destekçisi olmalı, kısıtlamalarını en asgariye indirmek için çaba sarf etmeliyiz. Her birimiz kendimizi onların yerine koymalı ve onların yaşam şartlarını daha iyi hale getirebilmek için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz.

Bu anlamda Ortacamızda engelli vatandaşlarımıza yönelik gerçekleştireceğimiz faaliyetlerle onların sosyal hayatta bir birey olarak sağlam durabilmeleri için elimizden geleni yapacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Engelliler Haftası’nın engellilerin sorunlarına yönelik toplumsal farkındalığı ve hassasiyeti arttırmasını temenni ediyor, engellilerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve huzurlu bir yaşam diliyorum." ifadelerini kullandı.