DERECELİ SPORCULAR KATILIYOR

Türkiye Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Oruç kamp hakkında bilgi verdi. Avrupa Karate Federasyonu ve Dünya Karate Federasyonu organizasyon kurul üyeliği görevleri de bulunan Oruç, kampa Avusturalya, Yeni Zelanda, ABD, Vietnam,  Endonezya, Almanya, Filipinler, Rusya’dan seçkin 51 sporcunun katıldığını söyledi. 21 yaş altı, gençler ve büyükler olmak üzere üç kategoride sporcuların yer aldığı kampa, ülkemizden de dünya ve olimpiyat dereceli sporcuların katıldığını belirtti.

4 KITADAN KATILIM VAR

ORTACA'NIN NİNJA KAPLUMBAĞALARI 2 YIL SÜREN TEDAVİNİN ARDINDAN DENİZE SALINDI ORTACA'NIN NİNJA KAPLUMBAĞALARI 2 YIL SÜREN TEDAVİNİN ARDINDAN DENİZE SALINDI

20 Mayıs tarihinde başlayan ve 27 Mayıs’a kadar sürecek olan kampta sporcuların Dalyan’da kaldığını çalışmalarını ise Ortaca İlçe Spor Salonu’nda yürüttüğünü aktardı.  Oruç, Türkiye'den Avrupa ve Dünya Şampiyonu eski milli sporcu Uluslararası WKF (Dünya Karate Federasyonu antrenörü) Okay Arpa ve Alman Milli Takımı antrenörü Köksal Çakır'ın kampın antrenörüleri olduğunun bilgisini verdi. Oruç, Avrupa, Asya, ABD ve Avusturalya kıtalarından gelen dereceli sporcuların Muğla ve Ortaca’nın tanıtımına da büyük katkı verdiğini ifade etti.

TURİZME BÜYÜK KATKISI OLACAK

Ramazan Oruç, daha büyük organizasyonlar yapmak istediklerinin altını çizerek, “Dünya Karate Federasyonu Organizasyon Kurul Başkanı Esteban Perez’i buraya getirdik. Daha kapsamlı faaliyetler yapacağız. Amacımız, Dalyan ve civarında turizmi 12 aya yaymak. Ayrıca Dalyan’a büyük bir spor salonu yapılacak. Bu sayede daha büyük organizasyonlar yapacağız. Bu faaliyetlere bizim gücümüz var. Bütün bunların turizme büyük katkısı olacak.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi