Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın son etabı olan 4. ayak yarışları yapılacak. Bodrum'da ilk defa düzenlenecek olan süper enduro yarışları ilçede heyecan yarattı.

Halikarnas Motor Sporları Kulübü Başkanı Faysal Şefkatlioğlu, 26-27 Ekim'de gerçekleştirilecek şampiyona öncesinde Kızılağaç Mahallesi'ndeki parkurda basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Halikarnas Motor Sporları Kulübü Başkanı Faysal Şefkatlioğlu, ilçede ilk kez düzenlenecek olan süper enduro yarışlarının en çok izlenen motor sporlarının başında geldiğini belirtti.



HAZIRLANAN PARKUR SPORCULARI ZORLAYACAK

Açıklamalarına devam eden Başkan Faysal Şefkatlioğlu, Bodrum Kızılağaç Mahallesi'nde hazırlanan parkurun zorlu olduğunu ve motorcuları yarışlarda zorlayacağını ifade etti. 6 farklı kategoride düzenlenecek olan yarışlarda dünya şampiyonalarındaki çıtayı yakalamayı hedeflediklerini vurguladı. Bodrum'da düzenlenecek olan 4. etap yarışlarıyla birlikte Türkiye Süper Enduro Şampiyonu da belirlenmiş olacak. Şampiyonaya farklı illerden çok sayıda sporcu ve seyircinin katılacağı belirtildi.



Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu ise turizme katkı sağlayacak organizasyona destek olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Türkiye Motosiklet Federasyonunun yarış takviminde de yer alan organizasyonunun katılımcıları Kızılağaç Mahallesi'nde oluşturulan alanda fiziki ve mekanik dayanıklılığın ön plana çıkarıldığı parkurda mücadele edecek. Yarışların yapılacağı parkurda bazı sporcular ise test sürüşü yaptı.

CHP BODRUM ADAYI MANDALİNCİ'DEN MAKAM ODASI ÇIKIŞI CHP BODRUM ADAYI MANDALİNCİ'DEN MAKAM ODASI ÇIKIŞI