Muğla'nın Dalaman ilçesinde faaliyet gösteren Canpare Ev Yemekleri, tamamı ev yapımı ve yerel ürünlerin kullanıldığı birbirinden lezzetli yemekler ile misafirlerinin damağında unutulmaz tatlar bırakıyor. 

Bölgenin başarılı kadın girişimcilerinden Hayel Can Canca tarafından işletilen Canpare'de, köy tereyağı ve bölgenin zeytinlerinden elde edilen zeytinyağlılar, mantı ve daha birçok ürünün yanında ev yapımı turşulardan da mutlaka tatmanız gerekiyor. 

Hayel Can Canca'nın 15 ay gibi kısa bir sürede Dalaman'da uğrak bir lezzet durağı haline getirdiği işletmesinde, tüm yemekleri çok büyük bir sevgiyle yapıyor. Hal böyle olunca, yapılan yemeklere ayrı bir lezzet ekleniyor.

Paket servis hizmetleri olduğunu belirten Canca, isteyenler için iki katlı işletmesinde özel günler, toplantılar ve çeşitli organizasyonlar için hizmet verdiklerini söylüyor. Ayrıca anlaşmalı oldukları çeşitli işletmeler sayesinde, evlilik teklifi gibi özel anlar için de dekorasyon ve çeşitli ayarlamaları yapabildiklerini vurguluyor.

Canpare Ev Yemekleri'ni ziyaret etmek isteyenler için, Adres; Atatürk Caddesi 9. Sokak Pınar Apt. Dalaman / MUĞLA 

Telefon: 0531 591 71 13