Muğla'nın Dalaman ilçesinde faaliyet gösteren Coldwell Banker VIP Gayrimenkul, Gayrimenkul Franchise, Emlak Bayiliği ve Gayrimenkul Danışmanlığı alanlarında yerli ve yabancı müşterilerine hizmet veriyor.

42 DÖNÜM ARAZİ FIRSATI

Coldwell Banker VIP Gayrimenkul'den Mustafa Altaş bizlere muazzam bir yatırım fırsatı olan 42 dönümlük arsayı tanıtacak. Zeytinlik ve çeşitli tarım uygulamaları için oldukça uygun olan 42 dönümlük arazide, istediğiniz gibi bir çiftlik kurabilirsiniz. Arazinin yer altı su kaynakları da oldukça zengin. Çevresi açık olan araziyi dilerseniz güneş enerjisi santrali alanı olarak da değerlendirebilirsiniz.  

MERKEZİ KONUMDA

Konum olarak da merkezi bir yerde bulunan arazi, Akköprü Barajı'na 6 kilometre, Akkaya Vadisi'ne 4 kilometre, Dalaman Çayı'na 4 kilometre, Uluslararası Dalaman Havalimanı'na 16 kilometre ve Fethiye İlçesine 50 kilometre mesafede bulunuyor.

Dünya çapında bir emlak franchise'ı olan ve 1906 yılından bu yana faaliyet gösteren Coldwell Banker güvencesiyle siz de rahatlıkla hayalinizdeki araziye sahip olabilirsiniz.

Arsa hakkında detaylı bilgi için Coldwell Banker Vıp Gayrimenkul'e danışmanız yeterli. 

ADRES: Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi No: 5/3 Dalaman / MUĞLA
Telefon: 0(252) 692 22 32