Dalaman’ı denizle buluşturacaklarını belirten Karakuş’un yaptığı açıklamaya göre,

·         Kayacık Millet Bahçesi Projesi sadece ihaleye kaldı.

·         SİT derecesi değiştirildi. Yer tahsisi tamamlandı.

·         İmar planları onaylandı.

·         Mimari proje onaylandı ve komisyondan geçti.

Karakuş, Dalaman Millet Bahçesi projesine değinerek, şu açıklamaları yaptı: “Siz değerli Dalamanlıların yaşam kalitesini arttıracak, Dalaman’ımızın daha yeşil ve düzenli olmasını sağlayacak bir diğer projemiz Dalaman - Kayacık Sahili Millet Bahçesi.”

MİLLET BAHÇESİ PROJESİ TAMAMLANDI

“32 hektarlık alanda yapılacak olan Millet Bahçesi Projesini tamamladık. İmar planları onaylatarak gerekli tüm altyapı çalışmalarını hazır hale getirdik. Projemiz, çeşitli rekreasyonel kullanımlar için geniş alanlara sahip olacaktır. Yürüyüş yolları, ahşap iskeleler, çocuk oyun alanları, plajları, kafe ve restoranları, balıkçı teknelerinin bağlanacağı bir iskele ile her konuda ilçemize ve misafirlerimize hizmet edecektir.”

 GÜVENLİ VE KONFORLU

“Doğamızı koruyarak doğal güzelliklerimize sahip çıkarken Dalaman’ımıza nitelikli yeşil alanlar kazandırma çalışmalarına devam edeceğiz. Sadece araçla değil, bisikletle de kent merkezinden Millet Bahçemize güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşabilme imkânı sağlayacağız.”

DALAMAN BELEDİYESİ’NDE CHP VE AK PARTİ BİRBİRİNE GİRDİ! DALAMAN BELEDİYESİ’NDE CHP VE AK PARTİ BİRBİRİNE GİRDİ!

HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ

“Millet Bahçemiz doğayla iç içe keyifli vakit geçirmeyi sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda çevreye duyarlı ve sürdürülebilir bir ulaşımı da desteklemeye devam edecektir. Kullanıcılar; bisiklet park yerleriyle, bisikletini güvenli bir şekilde park edebilecek ve Millet Bahçemizi gezmeye başlamadan önce rahatlıkla bisikletlerini bırakabileceklerdir. Yenilenen WC, duş, soyunma kabinleri de Kayacık’ta tüm ihtiyaçlara hizmet edecek olup, çocuklarıyla keyifli vakit geçirmek isteyenler için oyun parkları ve daha birçok imkânı barındıracaktır. Her detay sizler için düşünüldü, sizler için tasarlandı. Hep birlikte daha yeşil bir Dalaman için adımlar atmaya devam edeceğiz”