Edinilen bilgilere göre, Muğla Fethiye karayolu üzerinde bulunan Dalaman ilçesi Beşkese Bulvarı'nda trajik bir kaza meydana geldi. Bugün akşam saatlerinde Muğla Fethiye karayolunun Dalaman ilçesi Beşkese Bulvarı mevkiinde meydana gelen kazada, elektrikli motosiklet kullanan 15 yaşındaki genç çocuğa aynı istikamette giden bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten fırlayarak yola savrulan çocuk hareketsiz şekilde yerde kaldı. Kazayı haber alan sağlık ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı. Ancak, yapılan ilk kontrollerde genç çocuğun olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Beşkese Bulvarı üzerinde son dönemde artan kazalar, bölge halkı arasında ciddi endişelere neden oluyor. Maddi hasarlı kazaların yanı sıra can kayıplarının da yaşandığı bu bölgede trafik güvenliğine dikkat çekilmesi ve önlemlerin artırılması talepleri yükseliyor. Yetkililer, bölgedeki trafik güvenliği için gerekli tedbirlerin alınacağı konusunda açıklamalar yapmış olsalar da, bölge sakinleri bu konudaki hassasiyetlerini sürdürüyor. Trafik kazalarının azaltılması ve vatandaşların can güvenliğinin sağlanması amacıyla bölgedeki denetimlerin ve önlemlerin artırılması bekleniyor.

 

Bu bir sıcak gelişme haberidir. Kısa süre içinde güncellenecektir. Güncellemeler için sayfayı lütfen tekrar ziyaret edin.