MUĞLA’DA FECİ KAZA: 1’İ AĞIR 3 YARALI MUĞLA’DA FECİ KAZA: 1’İ AĞIR 3 YARALI

Lemon Camping Restaurant, Dalyan-İztuzu yolunda misafirlerine hizmet veriyor. Lemon Camping işletmecisi Bilgin Kuru, “Bizim için para ön planda değil. Önemli olan müşteriye kaliteli hizmet vermek” mesajı veriyor. LEMON CAMPING RESTAURANT 5 DÖNÜM ARAZİDE HİZMET VERİYOR Muğla’nın Dalyan ilçesi Türkiye’de doğa ve turizmin lider bölgelerinden olmuş durumda… Caretta carettalara, kral mezarlarına ev sahipliği yapan Dalyan’ın İztuzu Plajı artık dünyaca ünlü… Lemon Camping Restaurant ise, Dalyan- İztuzu yolunda misafirlerini bekliyor. Dalyan’ın önde gelen iş insanlarından Bilgin Kuru’nun yaklaşık 1,5 yıl önce hizmete açtığı Lemon Camping Restaurant, kısa zamanda kalite ve üstün hizmet anlayışıyla bölgede tanınır hale geldi. Lemon Camping Restaurant, yaklaşık 5 dönümlük arazide camping ve restaurant hizmeti veriyor. BİLGİN KURU: GENİŞ BİR KONSEPTE SAHİBİZ Dalyanlı iş insanı Bilgin Kuru, misafirlerinin çok çeşitli hizmetler verdiğini belirterek, “Geniş bir konsepte sahibiz. Restaurant bölümünde taze kırmızı et, beyaz et, deniz ürünleri ve mezeler yer alıyor. Sabahları da misafirlerimizi unutmuyor. Çok çeşitli köy kahvaltısı, gözleme ve katmer de menümüzde mevcut” dedi. BİLGİN KURU: CANLI MÜZİK HİZMETİMİZ DE VAR Lemon Camping Restaurant’ta canlı müzik hizmeti de verdiğini belirten Bilgin Kuru, “Zaman zaman kuzu çevirme ve tandır da yapıyoruz. Misafirlerimizi istekleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Cumartesi akşamları da fasıl gecesi düzenliyoruz. Özel günlerde de etkinliklerimiz devam ediyor.” ifadesini kullandı. BİLGİN KURU: RESTAURANTIMIZDA AİLE ORTAMI OLUŞTURDUK Lemon Camping Restaurant’ın her türlü organizasyon için uygun olduğu mesajını veren Bilgin Kuru, “Doğum günü, sünnet ve toplu organizasyonlarda da restaurantımız organizasyona açık. Bizim için önemli olan sadece etkinliğin tarihi. Biz burada 1.5 yılda Dalyan, Ortaca ve hatta İstanbul ve İzmir’den Türkiye’nin her yerinden gelen misafirlerimize aile havası yaşatmaya çalışıyoruz. Misafirlerimizle zaman zaman telefon ile irtibat halindeyiz. Bizi en çok mutlu eden de budur.” açıklaması yaptı. BİLGİN KURU: BİZİM PARA DEĞİL, MİSAFİR MEMNUNİYETİ ÖNEMLİ “Bizim için hiçbir zaman para ön plana çıkmadı” diyen Bilgin Kuru, “2019 yaz sezonunda da aynı hizmeti üzerine koyaraktan vermeye devam edeceğiz. Kalite asla tesadüf değildir. Restaurantımıza gelen misafirlerimiz; mutfağımızı, tuvaletimizi ve restaurant çevresinin temizliğini kendi gözleriyle görebilirler.” ifadesini kullandı. Dalyanlı iş insanı Bilgin Kuru, “Restaurantımızda ben olmasam eşim Melek Bilgin olur. İşletmemizin başındayız.” sözlerine son verdi.