Fethiye Belediyesi ve Muğla Belediye İş arasındaki görüşmelerin sonunda 1 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı. İşçi maaşlarına yüzde 15 oranında zam yapıldı.

Fethiye Belediyesi’nde çalışan 235 kadrolu işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi imza törenine Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli, Fethiye Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mustafa Mesut Doğan, Temizlik İşleri Şefi Osman Ünsal, Fen İşleri Müdürlüğü personeli Sinan Kılınç ve Muğla Belediye İş Şube Başkanı Ender Akbay katıldı. Fethiye Belediyesi ve Belediye İŞ arasındaki görüşmelerin sonunda imzalanan 1 yıllık toplu sözleşme ile kadrolu işçi maaşlarına yüzde 15 oranında zam yapıldı.

Toplu iş sözleşmesi hakkında düşüncelerini dile getiren Başkan Karaca, “Gönül isterdi ki çalışma arkadaşlarımızın maaşlarındaki artış daha fazla olsun. Önümüzdeki süreçte bu sayıların artması için elimizden geleni yapacağız. Atılan bu imzaların 235 kadrolu işçi personelimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Ender Akbay ise, başta Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak, hayırlı olmasını diledi.

MESAİ SAATİNDE ÇIKMASI FACİAYI ÖNLEDİ MESAİ SAATİNDE ÇIKMASI FACİAYI ÖNLEDİ