Muğla'nın Fethiye ilçesinde Üzümlü ve Ölüdeniz statlarında gerçekleştirilecek turnuvaya Beşiktaş, Kasımpaşa, Başakşehir, Altınordu, Fethiyespor ile Dalaman, Ortaca’daki U-12 ve U-13 futbol takımları katılacak. Turnuvaya Fethiye’deki minik takımlarda iştirak edebilecek.

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, tüm sporseverleri bu turnuva maçlarına beklediklerini ifade etti. Yiğit "Devre arasında malum tüm takımlar kampa gidiyor. Biz bu yazgı değişsin diye Fethiye’de bir organizasyon ayarladık. Organizasyonumuza Kasımpaşa, Beşiktaş, Başakşehir, Altınordu takımları bu takımlardan U12 ve U 13 takımları katılıyor. Bunun yanında yine İstanbul’dan Kayaşehir, Sinop gibi takımlar ve bizim bölgemizden Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Göcek ve ilçemizdeki amatör kulüplerin Fethiyespor’un da katıldığı bir turnuvamız var. Bu turnuvamız Çarşamba günü başlayacak cumartesi günü ne kadar devam edecek. Bizim buradaki gayemiz memleketimizdeki çevremizdeki takımların 3 büyük dediğimiz Beşiktaş onun yanında profesyonel olarak faaliyet gösteren Kasımpaşa, Altınordu gibi takımlarla bizim çocuklarımızı kaynaştırmak. Takımların scout ekipleri gelecek, buradan oyuncu bakmak için. İnşallah birkaç çocuğumuzu da bu anlamda Türk futboluna kazandırırsak bizim için en büyük kazanç bu olacak. Ben bu organizasyonu izlemek için tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Katkılarından dolayı sayın Belediye Başkanımıza özellikle sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum." ifadesinde bulundu. 

Ayrıca Yiğit, "Çarşamba günü saat 17.00’da Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde tüm çocuklara bir seminerimiz olacak. O seminere de katılabilecek öğrencilerimizi de ayrıca bekliyoruz. Çünkü spor psikolojisi ve spor sağlığı açısından çocuklara seminerler vereceğiz" dedi. Yiğit okulların ara tatili nedeni ile müdürlüğün spor etkinliklerine öğrencilerin katılabileceğini belirterek "Bu sene okullarımız da geçen seneye nazaran devre arası tatilleri oldu. Bizde devre arasındaki tatilleri spor olarak değerlendirelim dedik. Devre arasında bu bir haftalık sürece okullarda daha önce bize spora gelmeyen öğrencilerimizi spora bekliyoruz" diye konuştu. 

İŞTE FETHİYE'DEKİ FESTİVALDE SATILAN MANTARIN FİYATI İŞTE FETHİYE'DEKİ FESTİVALDE SATILAN MANTARIN FİYATI