FETHİYE’DE EV YANGINI: 92 YAŞINDAKİ KADIN KURTARILAMADI FETHİYE’DE EV YANGINI: 92 YAŞINDAKİ KADIN KURTARILAMADI

Muğla'nın Fethiye İlçesinde, silahlı saldırı sonucu bir genç hayatını kaybetti. Cinayetin kan davası sebebiyle işlendiği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, Muğla'nın Fethiye ilçesi Patlangıç Ölüdeniz Caddesindeki spor salonunda, sabah saatlerinde yaşanan olayda; ilçede bir spor salonu işleten 26 yaşındaki Erzurumlu Riyad Reşat Özkan, aralarında kan davası bulunduğu iddia edilen ve kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Saldırıda ağır yaralanan Riyad Reşat Özkan, çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Özkan hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olayın ardından kaçan zanlının kimliğinin tespiti için polis ekipleri, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını mercek aldı. Kamera kayıtlarını inceleyen ekipler eşkali belirlenen şüphelinin bir otomobille olay yerinden kaçtığını tespit etti. Ekipler tarafından şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Özkan'ın Erzurumlu olduğu ve geçmiş yıllarda Erzurumlu başka bir aileyle kan davalarının bulunduğu öne sürüldü. Cinayetin, Riyad Reşat Özkan'ın kan davası bulunan aile tarafından işlendiği iddia edildi.