İLÇEYİ SİYAH DUMAN KAPLADI İLÇEYİ SİYAH DUMAN KAPLADI

Edinilen bilgiye göre, Muğla'nın Fethiye ilçesi Göcek Mahallesinde, eski Mopak İskelesi'nin yakınında bulunan çekek yerinde, tekne tamir ve bakım işleri yapan Ünal Şahin (41), bakım ve onarım için çıktığı yelken direğinin devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.

Bugün saat 14:00 sıralarında, ortağıyla birlikte tamir işlerini aldıkları yelkenlinin yelken direğine tırmananan tekne ustası Ünal Şahin, tüm güvenlik tedbirlerini alarak kendini yelken direğine sabitledi. Yaklaşık 19 metre yükseğe çıkan Şahin, yelken direğinin dipten koparak devrilmesi sonucu direkle birlikte taşların bulunduğu kayalık alana çarptı. Güvenlik amacıyla kendini sabitleyen talihsiz adam bu sebeple kendisini direkten ayıramadı. Çalışma arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ünal Şahin'in çarpmanın etkisiyle olay anında hayatını kaybettiğini belirledi.

Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin kaza yerinde yaptığı incelemelerin ardından Şahin'in cansız bedeni Fethiye Cumhuriyet Savcısı tarafından incelenmek üzere Fethiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradan da otopsi ve kesin ölüm sonucunun belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Dalaman ilçesi Seyit İnce Mahallesinde oturan, evli ve iki kız çocuğu babası olan Şahin'in, Dalaman'ın Elcik Mahallesinden olduğu öğrenildi.