Muğla'nın Menteşe ilçesinde bulunan Abide Hasan Nuri Öncüer Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, sevgi dolu bir hikayeye ev sahipliği yaptı. Aynı huzurevinde yaşayan Metin Uysal ve Suna Vural, yaşamlarını birleştirerek ömürlerini paylaşma kararı aldılar.

Metin ve Suna'nın aşk dolu hikayesi İkinci baharlarını Abide Hasan Nuri Öncüer Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bulduklarında, birbirlerine olan sevgileri, çevrelerindeki herkesi etkiledi.

Bu mutlu birliktelik, sadece Metin ve Suna'nın değil, aynı zamanda aileleri, arkadaşları ve merkezin personeli için de büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Bu özel gün, yaşın sadece bir sayı olduğunu ve gerçek aşkın zamanın ötesinde varlığını sürdürdüğünü bir kez daha hatırlattı.

" YILLAR SONRA MUTLULUĞU BULAN ÇİFT İKİNCİ BAHARINI YAŞIYOR


Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Abide Hasan Nuri Öncüer Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, unutulmaz bir aşk hikayesine ev sahipliği yaparak aynı mekanda yaşayan Metin Uysal ve Suna Vural, huzurevinde tanışıp zaman içinde birbirlerine aşık olduktan sonra hayatlarını birleştirme kararı aldılar.

Metin ve Suna çifti için huzurevinde düzenlenen nikah töreni duygu dolu anlara sahne oldu. Törende, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Osman Toprakçı, İl Müdür Yardımcısı Seda Cesur ve Huzurevi Müdürü Bahar Ünlü, çiftin nikah şahitliğini üstlendiler.

Nikahın kıyılmasının ardından, Toprakçı, evlilik cüzdanını Metin ve Suna Uysal çiftine teslim etti. Çift, bu özel anlarını ilk danslarıyla ve düğün pastalarını keserek taçlandırdılar. Bu mutlu anları paylaşan huzurevi sakinleri, çiftin mutluluğuna ortak oldular.

Toprakçı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise çiftin ikinci baharlarında yaşadıkları bu mutlu anları paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Toprakçı,""Ömürlerinin ikinci baharında, kendilerine düğünleri hayırlı olsun diyor, umut ettikleri gibi yaşamı bundan sonra mutlu ve huzurlu bir şekilde sürdürmelerini temenni ediyorum." dedi

Kaynak: İHA