İl Vaizi Cüneyt Çakır’ın Kuran Tilaveti ile başlayan programda konuşan Muğla İl Müftü Yardımcısı Erkan Saral Diyanet İşleri Başkanlığı olarak Gençliğe verdikleri önemden bahsetti.

Koordinatörlere Gençlik Faaliyetlerinde yapmaları gerekenlerle ilgili tavsiyede bulunan Saral, her gence ulaşma mükellefiyetimiz var bu konuda her bir arkadaşımız elinden gelen gayreti göstermelidir dedi.

Saral’ın konuşmasının ardından İl Koordinatörleri Mehmet Kurumahmut ve Rukiye Avcı, Gençlik Koordinatörlüğü işleyişi ve çalışma prensipleri hakkında sunum gerçekleştirdi. Menteşe Koordinatörleri’nden Yasemin Yayla tarafından tecrübe paylaşımında bulunulan toplantıda TDV Muğla Şubesi tarafından verilen yemek ikramının ardından istişareler, öneri ve görüşler paylaşıldı.

AK PARTİ, CHP’NİN SAMİMİYETİNE ŞAŞTI KALDI! AK PARTİ, CHP’NİN SAMİMİYETİNE ŞAŞTI KALDI!

Kartal İlçe Müftülüğü’ne tayin olan İl Gençlik Koordinatörü Mehmet Kurumahmut koordinatörlere veda ederken, çalıştığı süre zarfında takım ruhu ile birçok güzel işe imza attıkları ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Yapılan istişareler sonunda İl Vaizi Cüneyt Çakır’ın yeni İl Gençlik Koordinatörü olarak atandığı İl Müftü Yardımcısı Erkan Saral tarafından koordinatörlere açıklandı. Yeni İl Koordinatörü Cüneyt Çakır da görevi layığı ile yerine getirmek için elinden geldiğince çalışacağını dile getirirken, göreve kendisini layık görenlere teşekkür etti.

Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.