Enkaz altında kalan isimlerden biri olan Buse'nin yeri, köpek dostlarımız sayesinde bulundu. Buse arama kurtarma ekibi ile telefonda konuşurken arama kurtarma köpeğini gördüğünü, kendisine ulaştığını söyledi. Arama kurtarma ekibinin tüylü üyesi Buse'nin yerini tespit etmesiyle Buse bugün yaşıyor. Çoğu zaman itip kakılan zehirlenen korkuyoruz diyerek mahallede istenmeyen barınaklarda ölüme terk edilen tüylü dostlarımız göçük altında kalanlara yaşam ışığı oluyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş İzmir'de yürütülen çalışmaları yakından takip etmek için afet alanına gidenlerdendi. Tabii Mansur Başkan yalnızca İzmir halkını değil, depremden etkilenen hayvan dostlarımızı da unutmadı.

PATRONUNU BIÇAKLAYIP BAŞINA KAZMA SAPLADI PATRONUNU BIÇAKLAYIP BAŞINA KAZMA SAPLADI

Ankara'dan giden yardım kamyonlarına onlar için de çuvallarla mama ekletti.depremden etkilenen sokak hayvanları için bir minibüs dolusu kedi-köpek maması götürdüğü görüldü.İnce düşüncesi ile hayatın öneminin tüm canlılar için aynı olduğunu tekrar hatırlatan Mansur yavaş sosyal medyada çok sayıda teşekkür ve minnet mesajları ile tebrik edildi.