İYİ PARTİ'DE ÜST DÜZEY O İSİM İSTİFA ETTİ İYİ PARTİ'DE ÜST DÜZEY O İSİM İSTİFA ETTİ

İyi Parti’nin geçtiğimiz Çarşamba günü yapılan grup toplantısında,  İyi Parti Lideri Meral Akşener Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde Harun Sağır’ı, Dalaman İlçesi’nde Ayhan Günay’ı, Kavaklıdere İlçesi’nde Levent Akkalı’yı ve Yatağan İlçesi’nde Hüseyin Çöllüoğlu’nu  31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkan adayı olarak atadığını ilan etti.
13 İlçesi bulunan Muğla’da iyi Parti Lideri Akşener tarafından belediye başkan adayı açıklanan 4 ilçe CHP’ de aday adayı başvurusu en az yapılan 4 ilçe.
İyi Parti’nin belediye başkan adayını belirlediği Seydikemer’de CHP Teşkilatı’na aday adayı başvurusu yapılmadı. İyi Parti’nin bir başka belediye başkan adayını belirlediği Kavaklıdere İlçesi’nde CHP’de 1 aday adayı başvuru yaptı. İyi Parti tarafından belediye başkan adayı belirlenen Dalaman’da CHP’den 2 aday adayı başvurdu, Yatağan’da ise CHP’den 3 aday adayı başvurdu.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Muğla’da belediye başkan adayı açıklanan 4 ilçenin CHP’de aday adayı başvurusu en az yapılan 4 ilçe olması  “ Bu bir tesadüf mü? Yoksa işbirliği ile ilgili bir mesaj mı? Merak konusu oldu.