Muğla'nın Milas- Bodrum Havalimanı'na dün akşam saatlerinde inen ve 40 derece ateşli Fransız vatandaşı İrfan D. vatandaşı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) şüphesi ile Milas 75.Yil Milas Devlet Hastanesine getirildi. Milas Devlet Hastanesi Acil Servisi hastane personeli tarafından, hasta ve yakınlarının sağlığı açısından boşaltılarak, karantinaya alındı.

Milas 75.Yil Milas Devlet Hastanesi'nde bulunan hastalarının tedavileri önlem alınarak devam ederken, özel odada müşahede altına alınan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) şüphelisi hastanın kontrollerinin sürdüğü, hastanın Corona virüsü testlerinin sonuçlarının beklenildiği öğrenildi.

MİLAS KAYMAKAMI EREN ARSLAN'IN AÇIKLAMASI BEKLENİYOR!

Öte yandan ambulansla getirilen sevkli hastalar önlem alınarak hastaneye alınıyor. Milas Kaymakamı Eren Arslan'ın konu ile ilgili öğleden sonra bir açıklama yapması bekleniyor.

CHP’Lİ BAŞKANIN, 130 MİLYONLUK SERVETİNİN 20 MİLYONU MİLAS’TAYMIŞ CHP’Lİ BAŞKANIN, 130 MİLYONLUK SERVETİNİN 20 MİLYONU MİLAS’TAYMIŞ

Çin'in Wuhan kentinde bir hayvan pazarından başlayarak hızla dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı 90 bini geçti. Dünya genelinde 3 bin 117 insanın ölümüne neden olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) şu ana kadar 70 ülkede görüldü.