Milas’ta, Gaziantep merkezli bir firmanın depoyu su bastığı gerekçesiyle indirim yaptığı mağazada izdiham yaşandı. İndirimli halı, battaniye ve yorgan almak isteyenler adeta birbirini ezdi. Satışa sunulan yüzlece ürün iki saatte bitti.

Milas’ta bulunan bir mağaza sahibi, depoyu su bastığı gerekçesiyle ürünlerde indirime gitti. Günler öncesinden bastırdığı broşürler, sosyal medya ve SMS ile indirimi duyuran mağazanın önünde sabahın erken saatlerinde toplanan kalabalık, kapıların açılmasıyla ürünlere hücum etti. Vatandaşlar halı, paspas, battaniye gibi ürünleri alabilmek için birbiriyle yarıştı.Mağazadan alış veriş yapmak için bodrum ve köyleri ile Yatağan ilçesindende mağazaya gelenler olduğu belirtildi. Mağaza, 350 lira değerindeki çift kişilik battaniyeyi 80 liraya, 180 lira değerindeki tek kişilik battaniyeyi 30 liraya, çift kişilik silikonlu yorganı 240 lira yerine 40 liraya satışa sundu. Diğer ürünlerde ise yüzde 50 ile 75 arasında indirimler yapan firma, stoktaki ürünlerin bitmesinin ardından mağazayı kapatacaklarını söyledi.

Evli ve iki çocuk annesi Meryem Kale "Halı ve battaniyeye ihtiyacımız vardı, hemen geldik, sıra çok fazlayda ama üç battaniye iki halı alabildim, tek halı parası verdim. Alış verişten memnun kaldım. Normal fiyatları olsa almam mümkün değildi" diye konuştu.

Evli ve bir çocuk babası Mehmet Alıcı ise (34) "Yeni evlendik ama bu devirde herşeyi bir anda alamıyorsunuz. Bu bir fırsat dedik eşim ile birlikte geldik. 1000 Tl. ihtıyacımızın önemli bölümün alabildik. Depoyu su basmış ürünler rutubetli dediler ama bizce yenisinden hiçbir farkı yoktu" diye konuştu.

CHP’Lİ BAŞKANIN, 130 MİLYONLUK SERVETİNİN 20 MİLYONU MİLAS’TAYMIŞ CHP’Lİ BAŞKANIN, 130 MİLYONLUK SERVETİNİN 20 MİLYONU MİLAS’TAYMIŞ

Kaynak: AnterHaber