CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Menteşe ilçesinde halkla buluşma sağlayacak, vatandaşın sorunlarını dile getirebileceği bir irtibat bürosu açtı. Siyasi örgütlülük içerisinde il ve ilçe hizmet binalarının ötesinde seçim dönemlerinde açılan ‘seçim büroları’ dışında CHP’de bir milletvekili tarafından açılan irtibat bürosu CHP yerel siyasi tarihinde bir ilk olarak nitelendirildi.

MUĞLA’DA İŞ YERİNE KURŞUN YAĞDIRILDI! OLAYDA ÖLEN, YARALANAN VAR MI? MUĞLA’DA İŞ YERİNE KURŞUN YAĞDIRILDI! OLAYDA ÖLEN, YARALANAN VAR MI?

Menteşe Belediyesi ile Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin olduğu bölgede bulunan irtibat bürosuna yönelik duyuruyu sosyal medya üzerinden açıklayan CHP’li Girgin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Seçimlerden bu yana mümkün olduğunca ilçe ve mahallelerimize gidip vatandaşlarımızla görüşmeye çalışıyorum. Ancak şu bir gerçek ki, konuşmak görüşmek isteyen insanlarımız toplulukta ya da yolda ya da telefonda sorunlarını bire bir görüşmelerde aktarabildikleri şekilde rahat rahat aktaramıyorlar. Bu durum epeydir aklımda olan bir ‘İrtibat Bürosu’ gereksinimini gündeme getirdi. Her kesimden ve her siyasi görüşten herkesin rahatça gelip gidebileceği sorunlarını görüşlerini benimle bire bir paylaşabileceği irtibat büromuzu nihayet hayata geçirdik. Muğla Merkez ilçede (Menteşe) açtığımız irtibat büromuzun kapısı dileyen herkese sonuna kadar açıktır. İlçe ve mahalle ziyaretleri elbette ki eskisi gibi devam edecek ancak bu ziyaretler dışında kalan zamanlarımda irtibat büromuzda sizlerle birlikte olmayı hedefliyorum.” CHP’li Milletvekili Girgin irtibat bürosunun telefon numarasını da vatandaşlarla paylaştı.

Altar Zeyhan