Muğla’nın Marmaris ilçesi kışı görmeden bahar geldi. Hava sıcaklığı 19 dereceye kadar çıkınca kırsal alanları sarı ve beyaz papatyalar kapladı. Çiçek açmayan badem ağacı kalmadı. Keçi ve koyunlar yavruladı. 

Muğla'nın Marmaris ilçesi tam anlamıyla kış ayını yaşamadan bahara geçiş yaptı. Birkaç günlük yağmurun ardından sıcaklık 19 dereceye tırmandı. Muğla genelindeki diğer ilçelerde de sıcaklık 20 dereceye yaklaştı. Önümüzdeki günlerde ilk cemrenin düşecek olması kendini iyiden iyiye belli ediyor. Dağlarda çiçekler açarken bahar adeta uyandı denilebilir.

İlçeyi uzak mahallelere bağlayan kara yollarının kenarları ve bahçeleri sarı ve beyaz papatyalar kapladı. Badem ağaçları çiçek açtı, keçi ve koyunlar yavruladı. Anadolu'nun genelinde kara kış hüküm sürerken, bir haftalık yağmurlu havanın ardından Muğla'ya bahar geldi. 

Hava sıcaklığı 19 dereceye çıktı. İlçede çiçek açmayan badem ağacı kalmadı.Baharın müjdecisi olarak görülen, koyundan ziyade keçi besiciliğinin yapıldığı Muğla genelinde baharın müjdecisi olarak keçiler de yavrulamaya başladı. Muğla'da küçükbaş hayvan yetiştiricilerini de tatlı bir telaş sardı. Annelerinin yanında otlamaya çıkan yavrular bölgeden geçenlerin de ilgi odağı oldu. 

BAŞKA İLDEN MUĞLA'YA ARABA ALMAYA GELDİ! KABUSU YAŞADI BAŞKA İLDEN MUĞLA'YA ARABA ALMAYA GELDİ! KABUSU YAŞADI