Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği, Bölgesel Amatör Lig’de üst üste kötü sonuçlar alan Muğlaspor’un kötü gidişatına dur diyerek yazılı bir basın açıklması gerçekleştirdi. Yönetim kurulunun acilen genel kurul kararı alması gerektiği çağrısında bulunan 48 Gençlik Taraftarlar Derneği yapılan açıklamada, “Gerek takımın sahada mücadelesinde, gerek puan tablosundaki yerimize bakıldığında, bir şeylerin doğru gitmediği kanaatindeyiz” denildi.

Açıklama şu şekilde:

BAKAN YUMAKLI MUĞLA’DA KONUŞTU: ORMAN YANGINLARI İNSAN KAYNAKLI BAKAN YUMAKLI MUĞLA’DA KONUŞTU: ORMAN YANGINLARI İNSAN KAYNAKLI

“Yıllardır sevdalısı olduğumuz takımımızın sezonun hemen başında çıkmaz bir yola girmesi, şuana kadar Bölgesel Amatör Lig’de 6 puan toplamış olması bizleri derinden üzmektedir. Takdir edilir ki; sezon başından buyana Teknik Kadroda 3 hoca değişikliğine gidilmiş olması, mevcut yönetimden arka arkaya gelen istifaların sonucunda başarısızlık tabi ki kaçınılmazdır. Saha içerisinde ve dışında, takıma kırgın olan kesimin tekrar eski günlerdeki gibi destek vermesini sağlamak için, gereken özveriyi takımımızdan ve yönetimden görmememiz, biz taraftarların canını acıtmaktadır. Başlıkta da belirttiğimiz gibi ‘sezonun başında biz söylemiştik demek istemiyoruz’ sözünü tekrar hatırlatarak, gerek takımın sahada mücadelesinde, gerek puan tablosundaki yerimize bakıldığında, bir şeylerin doğru gitmediği kanaatindeyiz. Bu sebepledir ki; takım içinde olumsuz giden durumun önümüzde ki haftadan itibaren oynayacak olduğumuz karşılaşmalarda takımın toparlanması için mevcut yönetimin, (geç kalınmış olmasına rağmen) genel kurul kararı alarak, güçlü bir yönetim oluşturulması konusunda kulübün önünü açmasının en doğru karar olarak görmekteyiz. Bütün açıklamalarımızda belirttiğimiz gibi MUĞLASPOR taraftarının ne kadar cefakar olduğunu tüm kamuoyunun anlamasını temenni ediyoruz. YEŞİL-BEYAZ renklerin çıkarları 48 Gençlik’in de üstünde olduğunu hatırlatarak gerekenin yapılmasını yetkili kişilerden bekliyoruz. Daha yüksek sesle Muğlaspor diye haykırmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: SosyalMedya