OTOYOLDA FECİ OTOBÜS KAZASI! ÖLÜ VE YARALILAR VAR OTOYOLDA FECİ OTOBÜS KAZASI! ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Pucca lakaplı ünlü blog yazarı Selen Pınar Işık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda "Uyuşturucu madde kullanımını özendirdiği" iddiasıyla yargılandığı davada 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz yargılanan Işık, aldığı cezayı öğrendikten sonra sosyal medya hesabından bir video paylaşarak karara isyan etti. Gözyaşlarına boğulan Selen Pınar Işık için sosyal medyada destek çığ gibi büyüdü. Mahkeme Işık için verdiği 7 yıl hapis cezasını iyi halden 5 yıl 10 aya düşürürken, 66 bin 666 lira adli para cezasına çarptırdı.

Işık, Instagram'da paylaştığı hikayelerde yedi sene hapis cezası aldığını söyleyerek 'Ben şimdi ne yapacağım?' diyerek isyan etti. Işık, paylaşımında şu ifadeleri kaydetti: "Günaydın arkadaşlar. Az önce 7 sene hapis cezası aldığımı öğrendim. Escobar'la ilgili attığım tweet yüzünden. Escobar bu kadar ceza almadı. 7 sene ne demek ya? Attığım bir tweet yüzünden. Ben size ne yaptım? Ben ne yapacağım?"

DAVAYA SEBEP OLAN O TWEET



Işık, mahkemedeki ifadesinde "Yüzlerce fakir uyuşturucudan eve ekmek götürüyor derken Narcos dizisinden bahsettim. Escobar'ın ölümüne atıf ve mübalağaydı. Uyuşturucu kullanma hakkın olsaydı hangisini seçerdin paylaşımım ise anlamsız ve moda olduğu için bir paylaşımımdır" demişti.