MUĞLA’DA KORKUTAN YANGIN! BÜYÜK ZARAR VAR! MUĞLA’DA KORKUTAN YANGIN! BÜYÜK ZARAR VAR!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Bodrum'da Paramount Otel'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ı bakanlığa çağırıp, yurt dışına çıkmasını söylediğini iddia eden Peker, "Bodrum'da Paramount Otel var. Sahibi Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye'de de aranıyor, Amerika'da da. Türkiye ayrı arıyor, Amerika ayrı arıyor. Sezgin Baran Korkmaz'ın otelinde kimler var?

Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat, Ankara. Bu abi, o kadar rahat bir adam ki, sıfır X5'le görevine gidiyor geliyor. Kim ne der demiyor, kaç milyonluk araçla işe gidiyor. Tayyip Abi neden alamıyor bunu, onu da anlatacağım" dedi.

"EL KOYMA OPERASYONLARI HEP MUĞLA'DA OLUYOR"

Sedat Peker, "Başka, bunun eski koruma, kendi korumasıydı, onu koruma daire başkanı yaptı. Kim, Ekrem Güler kim Silivri'deki genç emniyet müdürünün intihar etmesine vesile olan. Veysi Ateş, tatil ekibinde. Bunlar tatili de beraber yapıyorlar, kesmeyi de beraber yapıyorlar. Resul olaya sonradan dahil olacak, bunlar tatil ekibi. Bir de Muğla Emniyet Müdürü, Marina vardı ya, el konulan, aynı yer. Dikkat edin hep el koyma operasyonları Muğla'da oluyor. Şimdi de otele el koyuyorlar" diye konuştu.

"SİZİN MAAŞINIZ KAÇ PARA?"

Peker, Muğla ile ilgili konuşmasının son bölümünde, "Sezgin Baran Korkmaz, en son Mübariz de demişti, sendeki belgeler benim şirketim ama bende yok demişti, bende var kardeşim. Sakın onlarla anlaşayım deme, patlatırım rezil olursun. Müşteri portföyünün tamamı bende, hangi hakimler savcılar. Siz aranan adamın otelinde ne işiniz var? Hani lan faturalarınız? Suit odada kalıyorsunuz, 10 gün 100 bin lira yapıyor, lan sizin maaşınız kaç para, hani fatura." ifadelerini kullandı.



Kaynak: Altar Zeyhan