AK Parti'de Ankara ve İzmir'in büyükşehir adaylarının da açıklanacağı İkinci aday tanıtım toplantısı başladı. ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor...

BOLU’DA İŞ ADAMINI GASP EDEN ÇETE LİDERİ MUĞLA’DA YAKALANDI BOLU’DA İŞ ADAMINI GASP EDEN ÇETE LİDERİ MUĞLA’DA YAKALANDI

AK Parti'de beklenen gün geldi. Saat14.00 itibarıyla ATO Kongre Merkezi’nde AK Parti ikinci aday tanıtım toplantısı başladı.

AK Parti, 7 Ocak’ta İstanbul’da düzenlenen ilk programda 26 ilin belediye başkan adaylarını tanıtmıştı. Ankara’daki ikinci aday tanıtım toplantısında 17 büyükşehir ve 31 ilin adayı açıklanacak.

AK Parti kalan 7 ilde de MHP’nin adaylarını destekleyecek.

ANKARA VE İZMİR ADAYLARI DA AÇIKLANACAK

İkinci aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşurken aynı zamanda Ankara ve İzmir adaylarının da açıklanması heyecanla bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları şu şekilde:

Aziz milletim, kıymetli Ankaralılar, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. 81 vilayetimizin tamamındaki teşkilat mensuplarımıza selamlarımı iletiyorum. Her birinize teşekkür ediyorum.

7 Ocak'ta İstanbul'da 26 büyükşehir ve il belediye başkan adayımızın isimlerini paylaştık. Bugün de büyükşehirlerimizin diğer kalanlarını açıklıyoruz. Adaylarımızı şimdiden tebrik ediyor, kendilerine seçim çalışmalarında ve daha sonrasında şehirlerimize verecekleri hizmetlerde başarılar diliyorum.

Böylece Cumhur İttifakı'ndaki MHP adaylarını destekleyeceğimiz 7 vilayetimiz dışındaki tüm belediye başkan adaylarını ilan etmiş bulunuyoruz.

İstanbul'dan başlayarak ilçe adaylarımızı da tanıtacağız. Bunu kısa sürede tamamlayacağız.

Hedefimiz Cumhur İttifakı'nda olan şehirleri tekrar ezici bir oranla kazanmak ve muhalefetin elindeki şehirleri gerçek belediyecilikle tanıştırmaktır. Bunun için kendini şehirlerine adayacak belediye başkan adayları ile seçimlere hazırlanıyoruz. İnşallah 30 Ocak'ta da seçim beyannamemizi milletimizin takdirine sunacağız. Adayl listelerinin en geç 20 Şubat'ta seçim kuruluna verilmesi gerekiyor.

Niyetimiz 20 Şubat'a kalmadan adaylar konusundaki tüm hazırlıkları bitirerek seçim kampanyasına yoğunlaşmaktır.

'RÜŞTÜMÜZÜ İLK İSPAT ETTİĞİMİZ YERİ GÜÇLÜ TUTMAK ZORUNDAYIZ'
1994'te İstanbul'da başladığımız belediyeler vasıtasıyla halka yolculuğumuz, Türkiye Yüzyılı'na adım attığımız 2024'te zirveye çıkarmak istiyoruz. Rüştümüzü ilk ispat ettiğimiz yeri güçlü tutmak zorundayız.

Aşkla, azimle kararlılıkla çalışacak ve farkımızı ortaya koyacağız. Biz asla şehirlerine ve orada yaşayan insanlara hiçbir şey vermedikleri halde koltuklarını koruma derdine düşenlerden olmadık, olmayacağız.

Biz hep yüreğimizdeki muhabbetle, emeğimizle milletimizin kalbine girenlerden olduk. Her kim belediye başkanlığı, milletvekilliği dahil; siyasette gelinen makamlara bu gözle bakmıyorsa AK Parti onun için doğru bir kapı değildir.

Başka türlü bir siyaset anlayışını tasvip edemeyiz. Bugüne kadar milletimizin karşısına hepi bu şekilde çıktık. Ülkemizi bugünkü seviyesine bu şekilde getirdik. Geçtiğimiz mayıs ayında Cumhurbaşkanlığı ve Meclis seçimlerini Cumhur İttifakı'ndaki ortaklarımızla beraber bu şekilde kazandık.

31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı'nın ilk Mahalli İdareler Seçimi'nde belediyeleri yönetme sorumluluğunu bu şekilde üstleneceğiz.

'ÜLKEMİZE BEDEL ÖDETMEYE ÇALIŞTILAR'
31 Mart'ta bir kez daha şehirlerimize eser vermeye, milletimize hizmet etmeye talibiz. Türkiye Yüzyılı'na adım attık. Bu tarihi süreçte ülke olarak zorlu sınamalardan geçiyoruz. Bir yandan 10 yılı aşkın süredir kaos çıkararak, darbe teşebbüsünde bulunarak ülkemize diz çöktürmek isteyenlerin saldırıları kesintisiz sürüyor.

Ülkemize bedel ödetmeye çalıştılar. FETÖ'nün 17-25 Aralık kumpası ve 15 Temmuz darbe girişimiyle ülkemizi teslim almaya çalıştılar. PKK'yı kullanarak mahalleleri işgal etmeye çalıştılar Güvenlik güçleri onları açtıkları çukura gömünce bedel ödetmeye kalkıştılar. Başımıza gelen hiçbir hadise bu tablodan bağımsız değildir.

Bunlar ne Türk milletini ne de onun bir evladı olarak bizi tanıyorlar.

Bir tarafta emperyalistler varken diğer tarafta bunların piyonluğunu yapan sivil çevreler ile 5. kol unsurları var. Bunlar kimi zaman gönüllü kimi zaman hasetlerinden dolayı emperyalistlere hizmet veriyorlar. Esen rüzgara göre yön değiştiren, hiçbir kırmızı çizgisi olmayan kifayetsiz muhterislerle karşı karşıyayız.

'ÖZGÜR EFENDİ İRADESİNİ TERÖR ÖRGÜTÜ DESTEKÇİLERİNE TESLİM ETTİ'
CHP, mevcut yönetim altında emperyalistlerin koç başlığına soyunmuş durumdadır. DEM'lilerle yaptığı iş birliği bu kirli oyunun en son sahnesidir. Gerçi bunların ilişkileri gizli saklı devam ediyorlardı. Birliklerini artık iyice faaş ettiler. Kandil uzantılarının altına kırmızı halı sererek, Atatürk resimlerini ortadan kaldırarak işbirliklerini aleni bir biçimde gösteriyorlar.

Özgür efendi, daha "Bismillah" demeden iradesini terör örgütü destekçilerine teslim etti.

Bu iki parti ülkenin ve milletin aleyhine ne varsa birlikte hareket ediyor, lehine ne varsa birlikte karşı çıkıyorlar. CHP yönetimi bunlar olmadan adım atamıyor.

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...