Karamürsel ilçesinde gerçekleşen cinayetin ardından, taksi şoförünü tabanca ile öldüren zanlının yakalandığı bildirildi. Yapılan incelemeler sonucunda, şüphelinin daha önce 2016 yılında bir kahvehanede yaşadığı tartışmanın ardından bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü de ortaya çıktı. 

Olay, dün akşam saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi 101. Cadde Dörtyol üzerinde gerçekleşti. Mustafa G. (43), 41 T 6018 plakalı taksiye müşteri gibi binerek ilerlemeye başladı. Ancak henüz bilinmeyen bir nedenle araç sürücüsü Murat Karaca'yı (45) darp etti. Bu saldırının ardından Mustafa G., taksiciye tabancayla ateş ederek olay yerinden kaçtı. Olayın ardından, çalışır halde olan ticari taksi, yokuş aşağı yönde ilerleyerek pikap ve kamyonete çarpıp durabildi. Vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları kontroller sonucunda Karaca'nın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Cinayetin ardından detaylı bir soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mustafa G.'yi başarılı bir operasyonla yakaladı. Yapılan incelemeler sonucunda, Mustafa G.'nin 2 Haziran 2016 tarihinde Karamürsel Bey Mezarlığı yakınındaki bir kahvehanede yaşadığı tartışmanın ardından Müjdat Kocabaş'ı bıçaklayarak öldürdüğü belirlenirken aynı zamanda şartlı tahliye kapsamında cezaevinden çıktığı belirlendi. Zanlının gözaltına alınmasıyla birlikte, emniyet birimlerinde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.