Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir, Gaziantep, Kahramanmaraş, Eskişehir, Denizli ve Adıyaman olmak üzere toplamda 7 ilin sağlık il müdürleri ile online konferans yöntemi ile görüştü. Toplantıda tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de 9 bin 500'e yakın kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Korona virüs ile ilgili gelinen son durum değerlendirildi.

İstanbul başta olmak üzere bu yedi il ve Türkiye genelinde vaka sayısında artış görüldüğünü kaydeden Bakan Koca, maskenin önemini bir kez daha hatırlatarak vatandaşları kurallara uymaya davet etti. Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu, "covid19.saglik.gov.tr" adresinden paylaşıldı. Güncel verilere göre, Türkiye'de son 24 saatte 117 bin 943 Kovid-19 testi yapıldı, 2013 kişiye hastalık tanısı konuldu, 68 kişi hayatını kaybetti.

DENİZLİ

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından yayımlanan genelge kapsamında Denizli'de tüm işletmelerin girişinde HES kodu sorgulaması yapılması yapılacak. Ayrıca doğru maske kullanımı engellediği gerekçesi ile sokakta sigara içmeyi yasakladı.

LİSEDE TACİZ İDDİASI! ÖĞRETMEN TUTUKLANDI LİSEDE TACİZ İDDİASI! ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

AYDIN

İZMİR

MANİSA

BALIKESİR

MUĞLA

Kaynak: YeniAsır