Olay, İstanbul Esenyurt'ta Hürriyet Mahallesi, Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre züccaciye dükkanı olarak faaliyet gösteren iş yeri daha sonra kapatıldı ancak tabelası indirilmedi. Girişinde tabela bulunan dükkan eğlence yeri olarak kullanılmaya başlandı.

MAHALLELİ TEPKİ GÖSTERDİ

Mahalle sakinlerinin şikayeti sonrası daha önce bir kaç defa mühürlendiği iddia edilen iş yerinin dün gece tekrar eğlence yeri olarak kullanıldığını gören mahalle sakinleri duruma tepki gösterdi. Mahalle sakinleriyle dükkanı eğlence yeri olarak kullandığı iddia edilen kişiler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine durum polise bildirildi.

DÜKKAN TEKRAR MÜHÜRLENDİ

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, kavgayı güçlükle ve havaya ateş açarak ayırdı. Olayı kontrol altına alan polis, kalabalığı dağıttı. 1 kişinin gözaltına alındığı olay sonrasında zabıta ekipleri de dükkanı tekrar mühürledi. Mahalle sakinleri ile dükkanı eğlence yeri olarak kullandığı iddia edilen kişiler arasında çıkan tartışma ile polisin havaya 4 el ateş etmesi kameraya yansıdı.

DHA

LİSEDE TACİZ İDDİASI! ÖĞRETMEN TUTUKLANDI LİSEDE TACİZ İDDİASI! ÖĞRETMEN TUTUKLANDI