Müsabakalar sonunda dereceye giren takımların madalya ve kupalarını, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz,  İl Müdürü Ömer İlman ve Yatağan İlçe Müdürü Kamuran Adalı takdim etti.

Turnuva sonunda sıralama şu şekilde oluştu: 1 – Milas Özel Özge Anadolu Lisesi, 2 – Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi, 3 – Milas Anadolu Lisesi

Okul Sporları Küçük-Yıldız-Genç Serbest Stil Erkek Güreş İl Birinciliği Müsabakaları,  85 sporcunun katılımıyla Yatağan Spor Salonumuzda yapıldı. Dereceye giren sporcularımıza madalyaları Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Gençlik ve spor il Md Ömer İlman ve Yatağan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kamuran Adalı tarafından takdim edildi.

GREKO-ROMEN GÜREŞ İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABALARI DA MİLAS’TA YAPILDI

2022 Eğitim ve Öğretim yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan tüm yaş kategorileri Grekoromen Güreş İl Birinciliği yarışmaları Milas Murat İnci İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda yapıldı.

Yatağan İlçesinden yarışmalara 31 sporcu öğrenci ile katıldı. Yarışmalarda Yatağan’ın öğrencileri 15 birincilik, 12 İkincilik ve 3 üçüncülük derecesi alarak büyük başarıya imza attılar.

Yatağan Spor Salonunda yapılan Okul Sporları Masa Tenisi Genç Erkek-Kız İl Birinciliği Müsabakaları karşılaşmalarla tamamlandı. 28 erkek ve 9 kız takımı olmak üzere, toplamda 128 öğrencinin katıldığı yarışlarda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve İl Müdürümüz Ömer İlman tarafından takdim edildi.

SÜRDÜĞÜ TRAKTÖRÜN ALTINDA KALDI: 1 ÖLÜ SÜRDÜĞÜ TRAKTÖRÜN ALTINDA KALDI: 1 ÖLÜ

Kaynak: İHA