AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı. Vekil Gökcan mesajında “Bayramlar sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en üst düzeyde yaşandığı müstesna günlerdir. Büyük küçük hepimizin büyük bir coşku ile kutladığı ve kültürümüzde özel bir yere sahip olan bu önemli günleri, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz” dedi.

Ak Parti Muğla Milletvekili Gökcan şu sözlere yer verdi:

Millet   ve Ülke olarak son dönemlerde içten ve dışarıdan çok sayıda ihanetlere maruz kaldık.  Ayrıca bütün dünyayı etkileyen virüs ile başarılı bir şekilde mücadele ettik. Hamdolsun ki; Türkiye olarak  Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bütün bu süreci çok iyi yönettik. Bütün sorunları başarı ile atlattık. Ancak virüs tehdidi halen devam etmektedir. Kurban Bayramında da Sağlık Bakanımızın uyarılarını dikkate almanızı özellikle istirham ediyorum. Salgını, maske ve sosyal mesafe kuralına uyarak yenebiliriz.

Neşe, sevinç ve coşku gibi insanı yaşatan ve ayakta tutan en güzel değerleri içinde barındıran bayramlar, dostluk ve akrabalık duygularını daha da güçlendirmektedir. Bayramlar, ülkemizdeki birlik ve beraberlik konusunda da çok önemli katkılar sağlamaktadır.

Bayramlar, aynı zamanda komşuluk ilişkilerini geliştirerek toplumsal hayatımızı canlandırmaktadır. Bizleri ülke olarak, millet olarak hatta tüm İslam Alemi olarak sevgi, saygı ve kardeşlik bağı ile kuşatan bayramlar, milletimizi güçlü bir şekilde milli ve manevi değerler etrafında buluşturmaktadır.

ANNESİNİ İLK DEFA GÖRMÜŞTÜ! KAZA BEBEKLE ANNESİNİ AYIRDI! ANNESİNİ İLK DEFA GÖRMÜŞTÜ! KAZA BEBEKLE ANNESİNİ AYIRDI!

Bu nedenle, bayramlar bir vesile unsuru olarak kabul edilerek, kırgınlık ve dargınlıklar bir kenara bırakılmalıdır. Yardımlaşma ve dayanışma duyguları ön planda tutulmalıdır. Yoksullara, yetimlere, öksüzlere ve kimsesizlere sahip çıkılmalıdır. Böylece bayram, toplumun bütün kesimlerine yaşatılmalıdır.

Bütün bu duygu ve düşüncelerle başta Muğlalı hemşerilerimiz olmak üzere ülkemizin ve Milletimizin Mübarek Kurban  Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.