Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü olan Ömer İlman, Menteşe'de bulunan Atatürk Spor Salonu'nda yapılan çalışmalar hakkında hakkında bilgi verdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman Menteşe'de bulunan Atatürk Spor Salonu'nda yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.



Ömer İlman statta yapılan değişiklikler hakkında, "Atatürk Spor Salonumuz yaklaşık 11 ay önce parkeleri nem aldığı için kabarmış durumdaydı ve kullanılamaz haldeydi. İlk iş olarak bu parkeleri yeniledik ve yeniden Muğla'nın hizmetine sunduk. Bu çok acil bir ihtiyaçtı. Salonlar yetmiyordu. Onu tamamladıktan sonra yaz döneminde ısıtma ve soğutma tesisatını komple söktük ve yeniden döşendi. Bunun yanı sıra Atatürk Stadyumu'ndaki maçlarda belediye seyyar ses düzeni kuruyordu. Statta ses sistemini kurduk. Aynı şekilde ses sistemi Atatürk Spor Salonu'nda da kuruldu. Panyalar çarpıktı ve salonun maç oynamaya elverişli olmadığını gördük. Panya ve çemberleri yeniledik. Kapalı spor salonu hizmete elverişli bir hale gelmiş oldu. Muğla Atatürk Stadyumu için alınan ödeneğin içinde kapalı spor salonunun soyunma odalarının revize edilme işi de var. Onu da yapacağız" ifadelerini kullandı.

ÇÖL TOZU MUĞLA’YA ULAŞTI; HASTALAR UYARILDI ÇÖL TOZU MUĞLA’YA ULAŞTI; HASTALAR UYARILDI