Sağlık Sen tarafından vatandaşların iş bırakma eyleminde mağdur olmaması için şu açıklama yapıldı: "Kamuya ait tüm sağlık kurumlarında; Acil servisler, acil ameliyat hizmetleri, 112 ambulans hizmetleri, diyaliz hizmetleri, yoğun bakım hizmetleri gibi acil sağlık hizmet birimleri dışında kalan tüm birimlerde iş bırakma eylemi gerçekleşecektir. Sağlık kurumlarında görevli memurların yaklaşık yarısı Sağlık-Sen üyesi olup söz konusu eylem dolayısıyla vatandaşlarımızın hizmet kesintisinden etkilenerek herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına tüm vatandaşlarımızın acil hal dışında İl ve İlçe Sağlık Müdürlüklerine, Hastanelere, Ağız Diş Sağlığı Merkezlerine ve Aile Hekimliklerine başvurmamaları önem arzetmektedir.

Yukarıda sayılan acil hizmet birimlerinde iş bırakma eylemi hayata geçirilmeyecek olup vatandaşlarımızın acil haller için mağdur olmaması adına hizmet vermeye kesintisiz devam edilecektir.

MUĞLA’DA EVDE REÇETE HİZMETİ BAŞLATILDI MUĞLA’DA EVDE REÇETE HİZMETİ BAŞLATILDI

Haklı taleplerimizin duyurulması adına yaptığımız eylem için vatandaşlarımızın da hoşgörüsüne sığınıyor, maruz kalacakları mağduriyetin en aza indirilebilmesi adına bu duyuruyu yapmayı bir görev biliyoruz."

Kaynak: İHA