Muğla’da turizm ve kent hizmetleri firması olarak çalışan MUTTAŞ 10 şoför alımı yapacağını yayınladığı ilan ile açıkladı. Haftada 45 saat vardiyalı olarak çalışacak şoförler belirsiz süreli sözleşmeye imza atacaklardır. Başvuru yapacak adayların askerlik ile ilişiğinin olmaması gerekmektedir. Adayların Muğla Menteşe’de ikamet ediyor olmaları gerekmektedir.

En az lise veya dengi okul mezunlarının başvuruları kabul edilecektir. Adaylardan E veya D sınıfı ehliyet istenmektedir. Ayrıca SRC2 belgesinin de olması şarttır. Psikoteknik belgesinin de başvuru esnasında ibraz edilmesi gerekiyor. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlılık emeklilik veya malullük gibi maaş alan kimselerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Başvurular 31 Ocak tarihi itibariyle başladı ve 2 Mart 2020’ye kadar da devam edecek. Başvurular Menteşe’deki firma merkezine şahsen yapılacaktır. İnsan kaynakları yöneticisi başvuruları değerlendirecek ve ilgili kişilerle görüşme gerçekleştirecektir.

Alım ile ilgili soruları olanlar için ilanda irtibat numaraları ve mail adresleri de belirtilmiştir. Dileyenler bu iletişim kanallarını kurarak detaylı bilgi edinebilirler. Adayların mülakat görüşmeleri başvurular sona erdikten sonra yapılacak ve başarılı olan adaylar işe alınacaktır. Toplamda 10 kişi istihdam edilecek olup maaş detayları ile ilgili bir bilgi paylaşımı yapılmamıştır. İş görüşmesinin olumlu olması durumunda adaylar ile ayrıntılar paylaşılacaktır.

ÇÖL TOZU MUĞLA’YA ULAŞTI; HASTALAR UYARILDI ÇÖL TOZU MUĞLA’YA ULAŞTI; HASTALAR UYARILDI