AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'daki tatilinde yaptığı ıstakoz yediği anlara ait sosyal medya paylaşımı olay oldu. Bursalı, tepki çeken paylaşımı sonrası sosyal medyadan açıklama yaptı.

Bursalı açıklamasında "30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hata için tüm kamuoyundan özür dilerim" dedi.

"TÜM KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLERİM"

Bursalı'nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Yoğun geçen seçim çalışmalarımız ardından yurtdışında yaşayan ailem ve yeğenlerimle bayram tatilini geçirmek üzere gittiğimiz bir restoranda hiç adetim olmayan bir yemek paylaşımı yapmam kamuoyunda haklı tepkiye sebep olmuştur. 30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hata için tüm kamuoyundan özür dilerim.

"ÜZÜNTÜM SONSUZ"

Mensubu bulunmaktan onur duyduğum partim ve yolunda yürümekten her nefesimde şeref duyduğum sn Cumhurbaşkanımızın da bu sebeple hedef alınmasından dolayı üzüntüm sonsuzdur.

ERDOĞAN’DAN ‘İSRAİL’LE TİCARET’ SORUSUNA FLAŞ CEVAP ERDOĞAN’DAN ‘İSRAİL’LE TİCARET’ SORUSUNA FLAŞ CEVAP

Asla kötü niyet taşımayan ve yazılan hiçbir ücretle yakından uzaktan ilgisi olmayan yiyecek ve konuyla ilgili samimi üzüntümü ifade ederken, bunu fırsat bilip Antalya’daki teleferik faciasını unutturmak üzere gündem değiştirmeye çalışanları da çok iyi anlıyorum!

İstanbul’un göbeğinde 29 insanımızın hayatını kaybettiği, Antalya’da göz göre göre ihmal sonucu günahsız insanlarımızın hayatını kaybettiği, yaralandığı ve saatlerce mahsur kaldığı elim olayla ilgili tek bir söz etmeyenlerin, ne amaçla bu olayı çarpıttığını da biliyoruz!"

NE OLMUŞTU?

AK Parti Milletvekili Şebnem Bursalı, sosyal medya adresinden ıstakoz yediğine dair bir paylaşımda bulunmuş, AK Partili isimlerden tepki gelmişti.

Önceki dönem AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci, Bursalı'yı sert ifadelerle istifaya çağırırken "Herkes kendine gelsin! Ya da bu partiden defolup gitsin! Yeter! Milletimiz geçim sıkıntısındayken, millet çareler ararken, devletimiz dişini tırnağına takmış ekonomiyi düzeltmeye çalışırken, siz gidip Monaco'da ISTAKOZ yiyemezsiniz, hadi yediniz bunu paylaşamazsınız!" demişti.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de Bursalı'nın adını anmadan "Hem halktan sokaktan kopuk hem de yediğini gezdiğini paylaşacak kadar görgüsüz… Görgüsüz kopukları “bizimkiler” ve “sizinkiler” diye ayıranlar hep mahçup olmuştur. Üç vakte kadar “sizinkiler”in de kırdıkları saçılır ortaya mahçup olursunuz." ifadelerini sosyal medya adresinden paylaşmıştı.