HABER48 TV CANLI YAYINLADI

Muğla Süper Amatör Küme Ligi Play Off Grubu’nda mücadele eden 1000A Yapı Ortaca Belediyespor, ilk maçını deplasmanda Dr. Alp Milasspor ile oynadı. Haber48 TV’de karşılaşma öncesi, 1000A Yapı Ortaca Belediyespor’un kamp yaptığı otelde,  Kulüp Başkanı Erem Kaya, oyunculardan Efe Fatih Eryener ve takım kaptanı Semihcan Aslan ile röportajlar yaptı. Ardından karşılaşmayı canlı olarak yayımladı. Karşılaşma sonunda, Kulüp Başkanı Erem Kaya’nın oyuncularla mutluluğunu sporseverlere taşıdı. 1000A Yapı Ortaca Belediyespor Teknik Direktörü Ozan Öztürk’e mikrofon uzattı.

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

1000A Yapı Ortaca Belediyespor oyuncusu Efe Fatih Eryener, karşılaşma öncesi röportajında “Bugün maça çok güzel hazırlandık. Bu sene direkt çıkmak istiyoruz. Bugün benim doğum günüm. Benim içinde çok güzel bir doğum günü hediyesi olur. Uzun bir süreçten geldik. Güzel sonuçla da Ortaca’ya döneceğiz.” İfadelerini kullandı.

TAKIM KAPTANI: BU SENE ÇIKACAĞIZ

Takım Kaptanı Semihcan Aslan ise her maçın zorlu olacağını belirterek, şunları kaydetti: “Zorluklara biz alışkınız. Takımda bu tarz maçlara çıkan oyuncu sayısı çok fazla. Tecrübeli bir takımız. İstiyoruz. İki seneden beri büyük emekler uğraşlar veriliyor. Üçüncü senemizde olacak inşallah. Daha öncede bir üçüncü senede çıkmıştık. İnşallah bu senede üçüncü senede çıkarız.”

KULÜP BAŞKANI KAYA: TAKIMDA GÜZEL BİR HAVA VAR

1000A Ortaca Spor Kulüp Başkanı Erem Kaya da önemli açıklamalarda bulundu. Takımda güzel bir havanın olduğunun altını çizerek, “Güzel bir arkadaşlık, aile ortamı var. Bunun sahaya yansıyacağını düşünüyorum. Çünkü takımdaki arkadaşlarım ne istediğimizi çok iyi biliyorlar.” dedi.

B GRUBUNDA ŞAMPİYON OLDUK

B Grubu’nun şampiyonu olduklarını belirten Kaya, şöyle devam etti: “B Grubu’nun şampiyonu biz olduk. A Grubu’nun şampiyonu ise Dr. Alp Milas oldu. İlk maçımızı gerçekleştiriyoruz. Maçtan önce şunu söylemem gerekiyor. Saygı ve sevgi çerçevesinde sahada hak edenin kazandığı bir şampiyonluk olsun. Hak eden çıksın gitsin.”

BU SENE SİSTEM DEĞİŞTİ

Kaya, bu sene sistemin değiştiğine dikkat çekti ve şunları söyledi:Her sene artık Süper Amatör Şampiyonu üst lige çıkacak. Bir takımda alt lige düşecek. Bu şekilde yatırımları doğru yaptığımız sürece başarılı olacağımızı düşünüyorum.

Sistemin değişmesi için tek başımıza mücadele etmedik. Diğer kulüp başkanlarıyla mücadelede bulunduk. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve TFF’nin aldığı karar doğrultusunda Muğla ilinde süper amatör şampiyonu direkt çıkacak. BAL Ligi’nde de alttaki takım direkt düşecek. Asansör sistem oldu. Bizim dediğimiz sistem oldu.”

SİSTEMDE HAKSIZ REKABET VARDI

“Çünkü iki senedir haksız bir rekabet var. Üst ligden gelen takım ile geçen sene iki defa şampiyon oluyorsun, final maçı oynuyorsun. Sahada kaybetmiyorsun. Keşke sahada kaybetsen… Olmadık bir pozisyon ile Türkiye’nin gözü önünde gördüğü pozisyonla ligi kaybettin, maçı kaybettin, geri döndük, yıprandık.”

MUĞLA NARKOTİK POLİSİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU! MUĞLA NARKOTİK POLİSİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU!

TEKRAR AYAĞA KALKTIK

“Ancak tekrar ayağa kalktık. Ortaca’nın gücünü arkamıza aldık, ayağa kalktık. B Grubu’nda tekrar şampiyon olduk. Transferler yaptık. Takımdan ayrılan bazı arkadaşlar vardı. Onların yerini doldurduk. Zaten takımımız güçlü bir takım. Güçlü bir takım olmasa B Grubu’nda yine şampiyon olmazdı. Önemli takviyelerle takımın gücüne güç kattık. Bildiğimiz oyuncuları aldık.”

ÖNEMLİ TRANSFERLER YAPTIK

“Geçen sene şampiyon olan takımda bulunan Hakan Tice’yi aldık, Bayram Yiğit’i aldık. Bal Ligi’nde şampiyon olduğumuz zaman kalemizi koruyan Ferhat Gölgesiz kardeşimizi aldık. Onun haricinde Safranbolu’dan Mücahit Tarhan’ı, Manisa FK’dan Hüseyin Nam’ı aldık. Önemli takviyeler yaptık. Bu da sahaya yansır. Benim ne istediğimi herkes biliyor.”

DR. ALP MİLAS SPOR BAŞKANI: AMACIMIZ BİR ÜST LİGE ÇIKMAK

Dr. Alp Milas Spor Kulübü Başkanı Ersin Köksal da karşılaşma öncesinde Haber48 TV’ye verdiği röportajda, “Plaf Off’lar artık yeni bir maraton. İnşallah iyi olan kazansın. Plaf Off’un sonunda da takımlar direkt bölgesel amatöre çıkıyor. Bizimde hedefimiz bu maçta galip gelmek ve tabii ki de diğer maçlarda en yüksek puanları toplayarak bölgesel amatör ligine yükselmek.” İfadelerini kullandı.

OYUN SİSTEMİMİZ BİZİ SONUCA GÖTÜRÜYOR

Teknik direktör Ozan Öztürk ise karşılaşma sonunda Haber48 TV’ye yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Maçlar oynanmadan bütün rakipler zorlu rakipler oluyor. Dr. Alp Milasspor diğer grupta olduğu için birkaç kez izleme şansımız oldu ama tartamadık. Bizim için rakibin kim olduğu hiç önemli değil. Bizim bir oyun sistemimiz var. Oyun sistemimizi sahada uygulayabildiğimiz zaman zaten bizi sonuca götürüyor. Bugün de bütün arkadaşlarımız elinden gelenin fazlasını yaptı. Bu deplasmanmış, içerdeymiş fark etmez. Aynı oyun sistemini yansıttığımız zaman ligin sonunda Allah’ın izniyle şampiyon olarak grupları bitiririz diye düşünüyorum. Bundan sonraki iki maçımız içeride. Bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Önümüzdeki hafta Marmaris maçı var. Fikstür de bizden yana. Önümüzdeki haftada yenersek daha anlamlı bir galibiyet olur. Hazırlanacağız. Marmaris maçını da taraftarımız önünde kazanmak istiyoruz.”