17 yıl sonra Kasım ayında kendini gösteren kar yağışı, İstanbul'un birçok ilçesini beyaza bürüdü.  Kartal'a bağlı Aydos Ormanı'ndan gelen görüntüler ise;  uzun süredir kara hasret olan İstanbulluları mutlu etti.

Bununla beraber yoğun kar, trafikte sürücülere, sokak aralarında yayalara zor anlar da yaşattı ve yaşatıyor.

İŞÇİLER, ORMANDA İNSAN KAFASI BULDU İŞÇİLER, ORMANDA İNSAN KAFASI BULDU

Sağanak yağmur ve fırtına,  havayolu şirketlerine bazı seferlerini iptal  ettirdi. THY'nin toplam iptal edilen sefer sayısı 154.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden (İBB) yapılan açıklamada, dünden itibaren etkili olan yağışlar neticesinde kentin farklı bölgelerinde metrekareye 30 ile 82 kilogram aralığında yağış düştüğü, saat 09.00 itibarıyla en fazla yağışın Beykoz (82 kg/m2), Ümraniye (72,2 kg/m2), Sancaktepe (70,3 kg/m2) ve Sarıyer (70 kg/m2) ilçelerinde ölçüldüğü kaydedildi.

Yaşanan olumsuzluklara karşı belediyenin 5 bin 45 personel, 2 bin 104 araç ve iş makinesiyle hazır olduğu belirtildi. Dün sabah saatlerinden itibaren, su baskını, göllenme, rögar taşması, yol çökmesi ve ağaç devrilmesi gibi 2 bin 921 ihbara müdahale edildi,   Hadımköy yolu ve Beykent bölgesinde kar yağışı nedeniyle buzlanma ihtimaline karşı ekiplerin tuzlama çalışması yaptığı bildirildi.

 Yağmurun ve fırtınanın akşam saat 22.00'ye kadar devam edeceği açıklandı.