Van'da yapılan bir sokak röportajı gündem oldu. Bir vatandaşa 31 Mart'ta kime oy vereceği sorusu yöneltildi. Vatandaşın yanıtı ise ibretlik oldu.

YouTube kanalı Ağaçkakan TV'nin yaptığı sokak röportajında yaşanan olayda yerel seçimlerde hiçbir adaya oy vermeyeceğini söyleyen vatandaş, "Nerede eski güzellikler, nerede eski sevdalar?" diye sordu. 

TARLADA JANDARMAYI GÖRÜNCE ŞOK OLDULAR AMA NEDENİ BAŞKA ÇIKTI TARLADA JANDARMAYI GÖRÜNCE ŞOK OLDULAR AMA NEDENİ BAŞKA ÇIKTI

"DEĞİŞEN NE VAR?"

Hiçbir parti ve adaya oy vermeyeceğini vurgulayan vatandaş dinleyenleri ibrete düşüren ve "Biz nasıl bu hale geldik?" dedirten konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Değişen ne var Van'da? Hayat değişmiyor, akan sular bile değişmiyor. Ağaçlar da çiçek açmıyor. Çünkü ağaç kalmadı. Kuşlar dahi gelmiyor. Çünkü konacak dal kalmadı. Her şey kurudu. Hayatı, insanı, dünyayı, yaşamı, güzelliği her şey kurutuyoruz.

"HER ŞEY SİYASET Mİ?"

"Her şey siyaset midir, milletvekilliği midir, belediye başkanlığı mıdır? İnsan odaklı olmayan bütün hayatlar hepsi sömürü sistemidir. İnsan odaklı, sevgi odaklı olacak. Göremiyorum sevgi odaklı. Hep menfaat, siyasi çekişmeler görüyorum. Nerede eski güzellikler, nerede eski sevdalar, aşklar. Hayatı kuruttuk. Ben kurumuşum, gençlik kurumasın. Saygılar, sevgiler."

İşte vatandaşın ibretlik sözlerini söylediği anların görüntüsü: