Aynı aileden 5 kişi, saat 03.00 civarında Pendik ilçesi TEM Otoyolu Kurtköy Kavşağı'nda karşıdan karşıya geçmek istedi. Ancak gece karanlığında, seyir halindeki sürücü onları fark etmedi. 11 yaşındaki Ecrin ile 15 yaşındaki Muhammet Alihan Okur, Şükrü Okur (48), Melek Okur (44) ve Fatma Gürsoy (68) otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Cenazeler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

OTOBÜS YOL KENARINDA İNDİRDİ

Olayla ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıktı. Okur ailesinin 19 yaşındaki kızları Sıla Okur’un 3 Mart tarihindeki nikah töreni için 2 Mart Cumartesi gecesi yola çıktıkları ve otobüsle seyahat ettikleri kaydedildi. Gece saatlerinde ise evlerine yakın olan TEM Otoyolu Kurtköy Kavşağı'nda inen ailenin karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı sırada kazanın meydana geldiği ortaya çıktı.

“ADLİ MAKAMLARA BAŞVURU YAPACAĞIZ"

BOLU’DA İŞ ADAMINI GASP EDEN ÇETE LİDERİ MUĞLA’DA YAKALANDI BOLU’DA İŞ ADAMINI GASP EDEN ÇETE LİDERİ MUĞLA’DA YAKALANDI

Otobüs firmasından şikayetçi olacaklarını belirten aile yakını ve Samsun Yaka Kent Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Eyüp Baş, şunları kaydetti: ''Ankara’dan nikah merasiminden gelirken, yolcu otobüsü TEM Otoyolu kenarında indiriyor. Orada karşıdan karşıya geçerken olay yaşanıyor. Yalnız otobüs firmasının yolcu istese bile indirmemesi gerekirdi. Bu çok ciddi bir mesele. Bu sorumluluk isteyen bir mevzu. Otobüs terminallerinde indirmesi gerekirdi, oradan sevkiyat yapılmalıydı. Otobüs firması TEM Otoyolu’nda indiriyor. Bu adli bir cinayet gibi bir kaza. Cinayete sebep olduğu için biz olayın takipçisi olacağız. Adli yollardan hakkımızı arayacağız. Otobüs firmasıyla ilgili bu konuda Adli Tıp Kurumu’ndan aldığımız raporlara göre adli makamlara başvuru yapacağız.''