TOPRAK ALTINDA KALAN İKİ İŞÇİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI TOPRAK ALTINDA KALAN İKİ İŞÇİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Libyalı iş insan,ı dünyada sadece 13 tane bulunan ve kişiye özel üretilen Rolls-Royce marka aracını seyahata çıkarken yaşadığı rezidansın otoparkına bıraktı. İş insanı döndüğünde aracını hasarlı halde buldu.

Olay, İstanbul Şişli'deki en lüks rezidanslarından birinde yaşandı. İş insanı, aracını sitenin kapalı otoparkına bıraktı. Libyalı iş insanı lüks aracının güvende olup olmadığını teyit etmek için site yönetimine mail attı. Onlardan güvence alınca gönül rahatlığıyla yurt dışına çıktı. İş insanı geri döndüğünde,  aracının çiziklerle dolu olduğunu ve aracının üzerine kimyasal madde döküldüğünü görünce büyük bir şok yaşadı.

Lüks aracına ne olduğunu öğrenmek için site yönetimine giden iş insanı, yönetimin otoparkta kamera olmadığını söyleyemesi üzerine bir şok daha yaşadı. İş insanı mala zarar verme suçlamasıyla soluğu adliyede aldı. Site yönetimi , davanın sürmesi gerekçesiyle açıklama yapmadı.