X'TE (TWİTTER) BU ÖZELLİKLER KALDIRILACAK! X'TE (TWİTTER) BU ÖZELLİKLER KALDIRILACAK!


Amerikan polisi Newyork’ta bir Sinagog’a gerçekleştirdiği operasyonda yer altı tünelleri buldu. Bu tünellerde Yahudilerin çocuk ticareti yaptığı bilgisi sosyal medyada gündem oldu. Skandal bununla da kalmadı çocukları aynı zamanda ‘’adrenochrom’’ içinde kullandığı ortaya çıktı. İşte kan donduran detaylar…

ABD polisi sosyal medyada gündem olan bir baskına imza attı. Yahudi lobisinin karanlık bir yüzünü daha ortaya çıkardı.

ABD’nin Newyork eyaletinde polis bir Sinagog’a baskın yaptı. Polisin içerisinde yer altı tünelleri bulduğu bu Sinagog’ta Yahudilerin çocuk ticareti yaptığı ortaya çıktı. Çocukların önce fuhuş için kullanıldığı sonrasında ise Adrenochrome için kullanıldığı ortaya çıktı. ABD’de resmi rakamlara göre yılda 10 milyon çocuk ortadan kayboluyor. Bu çocuklar nerede bilinmiyor.

PEKİ ADRENOCHROME NEDİR?

Hücre yenilemeyi sağlayarak yaşlanmayı %60 yavaşlatması ile bilinen Adrenochrome 0-9 yaş arasındaki çocukların kanından elde ediliyor.

Adrenochrome bir endokrin salgısıdır, korkuya bağlı olarak insanların böbreküstü bezlerinden elde edilen saf adrenalinden yapılıyor.

Bağımlılık yaptığı için uyuşturucu türü olarak kabul edilen adrenochrome düzenli kullanılmadığı taktir de kişiyi çok hızlı yaşlandırıyor ve halüsinasyonlara neden oluyor.

Bu hormon insanlarda en çok küçük yaştaki çocuklar ve ergenlik döneminde olanlarda daha güçlü salgılanıyor, bu yüzden de adrenochrome için 0 ile 9 yaş arasındaki çocuklar tercih ediliyor. Salgılanan bu hormon aslında vücudun geliştirdiği bir savunma mekanizması. Özellikle ölüm döşeğinde iken vücudu korumak için çalışıyor.

Kandaki adrenalin miktarına göre zenginleşen ve bağımlılık yaptığı için uyuşturucu olarak bilinen adrenochrome, tamamen çocukların kanlarının akıtılması ile gerçekleşiyor. 0 ile 9 yaş arasındaki çocuklara gerekli olan adrenalini sağlamaları için işkence edilerek boyunlarından kan alınıyor.

Öyle ki pek çok çocuk kaçırılarak, bu ağ içerisine yerleştiriliyor. Resmi rakamlar 10 milyonu gösteriyor. Gayri resmi kaç çocuk kayıp olduğu ise bilinemiyor.