10 Ekim Pazar saat 01.00 Büyükçekmece'deki bir dükkanın önünde meydana gelen olayda, gece saatlerinde 2 kişi, esnafın beslediği 'Sarı' isimli köpeği suratından bıçakladı. Yüzü kanlar içinde tatlı satılan iş yerinin önüne gelen Sarı, çalışanlar tarafından hızla veterinere götürüldü. Köpeğin yüzüne 6 dikiş atıldı.

DURUMUNUN İYİ OLDUĞU BİLDİRİLDİ

EŞİNİ TÜFEKLE ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ! EŞİNİ TÜFEKLE ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ!

Çevredeki güvenlik kameralarına da yansıyan saldırı olayının faillerinin hala yakalanamadığını aktaran esnaf, saldırganların bir an önce yakalanmasını talep ediyor. 'Sarı'nın da durumunun iyi olduğu belirten esnaf dikişlerin 4 gün sonra alınacağını dile getirdi.

Yaşananlarıa yönelik konuşan iş yeri sahibi Mustafa Durmaz, "Biz akşam burada çalışıyorduk. Köpek müşterilerin arasında geziyor, müşteriler onu seviyor. Bir şekilde buradaki herkes ile kaynaşmış. Milletin çocukları gelip, seviyor. Gece saatlerinde 2 şahıs vardı.

Onlarla herhalde bir sorun oldu. Onlar bunu kızdırdı ya da başka bir şey oldu. Buradaki vale arkadaşlar, 'Köpeğe bir şey oldu' dediler. Geldim, baktım kan revan içinde. Gözünden kan geliyor. Gözünün kenarından bıçaklanmış. Biz arabaya bindirdik. Hemen veterinere götürdük. Şu anda iyi. Tedavisi devam ediyor. 4 gün sonra dikişleri alınacak
" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA