ERDOĞAN İLE ÖZEL BİR ARAYA GELDİ ERDOĞAN İLE ÖZEL BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Salih Eroğlu’nun 2 gün önce yaptığı  “Bizde böyle. Biz samimi ve gönülden insanlarız. Yerli domateslerimiz yerli milli aracımız ile cenaze evimize gittik. Turhan Kovancı Mehmet Hikmet Selçuk” paylaşımı vatandaşlar tarafından bu kadar da olmaz dedirtti.
31 Mart 2024 yerel seçimleri yaklaştıkça her partinin aday adayları aday gösterilebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Seçim gezilerine giden aday adayları STK’ları kamu kuruluşları ne ve meslek odalarını ziyaret ediyorlar ve sosyal medyadan paylaşıyorlar.  Bu ziyaretler normal karşılanırken yapılan bazı sosyal medya paylaşımları bu kadar da olmaz dedirtiyor.  AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Salih Eroğlu’nun 2 gün öne yaptığı  “Bizde böyle. Biz samimi ve gönülden insanlarız. Yerli domateslerimiz yerli milli aracımız ile cenaze evimize gittik. Turhan Kovancı Mehmet Hikmet Selçuk” paylaşımı da vatandaşlar tarafından bu kadar da olmaz dedirtti.
Tüm partilerden aday adayı olmuş kişilerin seçim çalışmalarında bulunması ve ziyaretler yapması gayet normal bir davranış olarak görülüyor. Fakat bunun yanında partisi önemli olmadan bazı aday adaylarının ihtiyacı olan ailelere yapılan yardımları, cenaze namazlarında en önde bulunan resimleri paylaşmaları hatta daha da ileri giderek cenazede mezara toprak atarken çekilen fotoğrafları paylaşmaları vatandaşlar tarafından hoş karşılanmıyor. Vatandaşlar “ Bir çoğunu seçimden seçime gördüğümüz insanların yapmacık ve doğal olmayan davranışları sırıtıyor. Kim samimi kim değil anlayabiliyoruz.. Bu simlerin birçoğunu belki bir diğer seçime kadar görmeyeceğiz. Daha dikkatli davranmaları gerekir” dediler.
Cenazeye yerli domates ve milli araba ile gittiklerini paylaşan aday adayları için de “cenazeye gidiliyor. Cenaze evine götürdüğünüz bir kasa domatesin size ne gibi bir fayda sağlayacağını düşünerek paylaşım yapıyorsunuz. Paylaşımda tek eksik acaba kimin cenazesiydi. Onu da paylaşsaydınız da cenaze evinde domatese ihtiyacı olan aileyi öğrenseydik. Bizlerde domates götürseydik. Adetlerimizde, bir elin verdiğini diğer el bilmemeli diyor. Doğru bir davranış olmamış” dediler.